Acura, която е част от Honda Motor, обяви, че компанията

...
Acura, която е част от Honda Motor, обяви, че компанията
Коментари Харесай

Honda Motor стартира производството на NSX Type S

Acura, която е част от Honda Motor, разгласи, че компанията е стартирала производството на най-екстремната версия на суперспортния модел NSX- NSX Type S.

NSX Type S е най-бързата, мощна и динамична на пътя версия на легендата NSX досега, като от нея ще бъдат създадени единствено 350 екземпляра, 300 от които ще бъдат предопределени за североамериканския пазар.

Суперспортният автомобил, оптималната мощ на хибридната SH-AWD задвижваща система (V6 мотор и три електромотора) на който е увеличена с 27 конски сили до общ индикатор от 600 конски сили, се отличава от "стандартната " версия със спечифичен и по-агресивен дизайн в предната и задната част на купето, включително особено създаден заден дифузьор, въодушевен от спортната GT3 версия на автомобила.

Специално за модификацията са основани нов карбонов таван, а като спомагателна алтернатива се предлага и похлупак за двигателното поделение, изработен от същия материал.

се предлага в две съществени версии- NSX Type S на цена от 169 500 щатски $ и NSX Type S с Lightweight пакет против 182 500 $. Втората от модификациите идва с карбон-керамични спирачни дискове, карбонов похлупак на двигателното поделение, карбонов пакет за интериора и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР