Activision възнамеряват тази есен да върнат емблематичната поредица Call of

...
Activision възнамеряват тази есен да върнат емблематичната поредица Call of
Коментари Харесай

Майкъл Кондри: Call of Duty: WWII е най-личната и дълбока игра от сериите

Activision имат намерение тази есен да върнат емблематичната поредност Call of Duty към нейните корени с CoD:WII . Наскоро шефът на Sledgehammer , разработчик на играта показа в изявление за Gamespot какво е означавало работата по играта за него и какво мисли за идната игра.

Говорейки за значимостта на събитията, отразявани в играта, Майкъл Кондри дефинира значимостта на Втората международна война, като прави съпоставяне с една позабравена война през днешния ден: испано-американската.

Не би трябвало да позволим Втората международна да избледнее . Това е прекомерно значим миг на конфликт в човешката история, с цел да я оставим в забвение – по метода, по който оставихме испано-американската война да избледнее в спомените на тази страна. Това е една значима война. Това и направи от CoD:WWII най-личната и дълбока игра, по която в миналото съм работил . Работил съм по доста планове, с които се гордея, голям брой изобретателни игри, които ми донесоха доста наслада и вдъхновение. Но никоя от тях не е носила историческата тежест и значение на тази. Усещането беше доста възнаграждаващо “, изяснява Кондри.

Call of Duty: WWII излиза при започване на идващия месец за PlayStation 4, Xbox One и PC.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР