Acer обяви нови допълнения към популярните си серии геймърски лаптопи

...
Acer обяви нови допълнения към популярните си серии геймърски лаптопи
Коментари Харесай

Acer обнови геймърските лаптопи Predator Triton 300, Predator Helios 300 и Nitro 5

Acer разгласи нови допълнения към известните си серии геймърски преносими компютри, и, които са актуализирани с новите процесори от 11-о потомство Intel Core от серия H и с графични карти GeForce RTX 30 на NVIDIA – в това число новите GeForce RTX 3050 и GeForce RTX 3050 Ti. Наред с множеството си актуализирани характерности, екраните на преносимите компютри са усъвършенствани, с цел да се възползват изцяло от мощността на новите процесори и графични карти.
„ Обявените нови преносими компютри са толкоз вълнуващи за нас, колкото и за потребителите, защото по-мощните процесори ни разрешават да усъвършенстваме повече от всеки път способността си за ръководство на топлинната сила в устройствата “, разяснява Джеймс Лин, основен управител на дивизията за преносими компютри и ИТ артикули за бизнеса в Acer Inc. „ В момента се появяват редица вълнуващи технологии и ние можем да предложим отлични решения съгласно характерните потребности на геймъри с всевъзможни умения. Независимо дали сте умел експерт, или инвестирате в първия си геймърски преносим компютър, в този момент е времето да изберете. “
„ С 11-ото потомство процесори Intel Core от серията H иноватори като Acer могат да обезпечат невероятни геймърски прекарвания с помощта на новата архитектура, позволяваща честоти до 5 GHz, нов PCIe Gen 4 за най-бързи графики и достъп до предпазване, както и високоскоростна съгласуваност с помощта на най-новия стандарт Wi-Fi 6E и технологията Thunderbolt 4 “, разяснява Ран Сендеровиц, вицепрезидент и основен управител в подразделението за мобилни артикули на Intel.
Predator Triton 300
С дебелина на корпуса едвам 19,9 mm, Predator Triton 300 (PT315-53) е извънредно мощно устройство, което потребителите комфортно могат да поместят в раница или чанта за документи. В направения единствено от метал корпус е поместен процесорът от 11-о потомство Intel Core от серията H, който може да доближи работна периодичност от 4,6 GHz с помощта на графичната карта GeForce RTX 3080 на NVIDIA, както и до 32 GB потенциал на DDR4 паметта – по този начин преносимият компютър е повече от квалифициран да се оправи с най-новите игри.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР