АБВ предлага съдържание и носители, които излъчват чистота и енергия

...
АБВ предлага съдържание и носители, които излъчват чистота и енергия
Коментари Харесай

Румен Петков за скандала с подслушването: С този главен прокурор няма да има последици

АБВ предлага наличие и носители, които излъчват непорочност и сила на лявото обединяване, сподели Румен Петков в БТВ „ Тази заран ". Преди дни стана ясно, че за идния избор ще има огромно ляво обединяване, инициирано от Българска социалистическа партия. От АБВ настояваме от години за консолидиране на левицата. Този разговор стана по самодейност на Корнелия Нинова, добави Петков. Според него множеството партии и обединения са се вторачили в постовете и водачите на листи, в сравнение с в наличието и това, което оферират на гласоподавателите.

Съдържателната отлика на този формат - първите диалози бяха какво е това, което ни събира. Това е нещото, което отвращава хората. Не се приказва за политика, а се водят грозни пазарлъци зад тила на обществото, разяснява Петков. Той добави, че в този случай лявото обединяване няма да бъде „ машинален общ брой ".

Румен Петков разяснява и абсурда с подслушването на политици. За страдание смятам, че с този основен прокурор няма да има последствия, сподели той. По думите му е доста значимо да се обясни дали тези лица са подслушвани по отношение на закононарушение или просто с цел да се знаят „ желанията им ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР