Абсурдността на положението във властта в България добива невероятни висоти.От

...
Абсурдността на положението във властта в България добива невероятни висоти.От
Коментари Харесай

България 2024: Възраждане вкараха в списък десетки уважавани учители от Варна, които не трябва да имат досег с деца

Абсурдността на ситуацията във властта в България добива невероятни висоти.

" От нощес съм ръководител на локалната организация на Да, България във Варна и първото ми деяние като ръководител се постанова да е отбрана на българските учители от самозабравили се фашисти ", написа Стела Николова във Фейбук.

" Благодаря за членовете на локалната организация за оказаното доверие!

Декларация от МО на Да, България- Варна

Вчера в формалната страница на Политическа партия " Възраждане " - Варна бе оповестен лист с имена на 26 варненски учители и учебните заведения, в които преподават. В обявата се твърди, че тези 26 души са се подписали срещу поправките в Закона за предучилищно и учебно обучение и се приканват родителите " да изискат пояснение от шефовете на учебните заведения, където паразитират въпросните джендъри ". В обявата още се упорства за гаранции, че " тези лица няма да правят незаконна агитация по отношение на децата на Варна. "

Местната организация на Да, България във Варна остро осъжда публикуването на някакви описи, с които се настройва обществото и в частност родителите на децата против български учители, които единствено до преди няколко седмици бяха уважавани от всички, а в този момент са набедени, че популяризират агитация на малолетни и малолетни.

В българските просветителни институции се преподава по стратегия, утвърдена от Министерство на образованието и науката.

Абсолютно неприемливо е да се подстрекават родители и да се внушава на обществото, че в българските просветителни институции има преподаватели, " които не би трябвало да имат допир с деца " единствено въз основата на изкривената визия на политически лица, които си разрешават обществено да анатемостват уважавани преподаватели и членове на обществото и да всяват боязън и съмнение у родителите към учителите на техните деца. Това фашисткото деяние нарушава освен един член от Наказателния кодекс.

Ние настояваме да се задействат всички институции в отбрана на правата на жителите и да се потърси отговорност за фашистките способи, с които работи една политическа мощ.

Призоваваме всички парламентарно показани политически сили, изключително Граждани за европейско развиване на България, да осъдят дейностите на Политическа партия " Възраждане " и да признаят грешката, че позволиха да бъде признат закон, който всеки си пояснява както откри за добре!

Фашизмът на националния съд не може да бъде позволен още веднъж в България! "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР