Абсурдна случка – ясла отказа да приеме 2-годишно момиченце с

...
Абсурдна случка – ясла отказа да приеме 2-годишно момиченце с
Коментари Харесай

Абсурд: Ясла не иска 2-годишната София, била много грозна СНИМКИ

Абсурдна преживелица – ясла отхвърли да одобри 2-годишно момиченце с аргумента, че е доста грозно и плаши другите деца. Майката на детето с смут схваща, че то не може да стартира детска градина заради увреждане.

Бебето от тази СНИМКА шокира целия свят, а историята му е същинско знамение!



На родителите на София Захарова е казано, че деформираният череп на щерка им ще изплаши другите деца. От яслата обяснили, че детето първо би трябвало да се подложи на интервенция, преди още веднъж да аплайват за забавачката.



Операцията обаче се е забавила, като специалистите предизвестяват, че има заплаха за развиването на момиченцето, в случай че няма контакт с други деца в обществено отношение.

Говорейки за случая, просветителният психолог Екатерина Белан сподели пред локалните медии:

"Колкото по-рано стартира да поддържа връзка и с други деца, толкоз по-лесно ще ѝ бъде да се оправи с изискванията, в които живее и пораства. Колкото повече поддържа връзка, толкоз по-лесно ще може да одобри себе си такава, каквато е. "

Позицията на детската градина, е че деформираният череп и пръсти на ръцете и краката на детето, които са слети дружно, може да изплаши другите деца и че ще би трябвало да се подложи на интервенция, преди да трансформират решението си.



Светлана и брачният партньор ѝ Расул Гизатулина - таткото на София - живеят с родителите си в село в Южна Русия, нямат вода и газ, с които да готвят и мият.

Местната благотворителна организация "Дъга на добротата " е поела случая, само че учебното заведение към момента отхвърли да отстъпи.

Прокуратурата е почнала следствие кой е взел решението, както за какво лекарите към момента не са направили нужната интервенция. Правителствени чиновници са посетили фамилията с вярата да им намерят апартамент, с цел да не прекарат зимата в студената им къща.

Той сподели: "Разбирам, че в случай че не беше намесата на благотворителната фондация, нямаше да има срещи по този въпрос. Вече е ясно, че правата на детето и родителите са нарушени и в този момент ще има следствие. "

Източник: Glas.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР