Абсурдите в държавата не секват, а поредният идва от Ловеч.

...
Абсурдите в държавата не секват, а поредният идва от Ловеч.
Коментари Харесай

Асфалтираха улица в Ловеч заради министър, после махнаха асфалта

Абсурдите в страната не секват, а следващият идва от Ловеч. Улица в "квартала на вярата " е била настлана с асфалт за визитата на министъра на образованието Красимир Вълчев, само че след визитата му настилката е отстранена, пишат сътрудниците от Mediapool.

Общинският консултант от ГЕРБ Александра Енева извести за случая в обществената мрежа Фейсбук. На 12 декември просветният министър Красимир Велчев идва в Ловеч, с цел да открие ремонтирания физкултурен салон в главно учебно заведение "Св. св. Кирил и Методий " в кв. "Гозница ". Кварталът е краен, а улиците му са в плачевен тип. За да не се изложат пред министъра общината незабавно преасфалтира ул. "Пано Рогозаров ", която е осеяна с дупки и има потребност от ремонт.

Министърът обаче си отива и машина минава и отстранява асфалта от улицата. "Правим път за министъра на образованието, а след него си събираме асфалта. За чия сметка, кой е реализатор и законосъобразно ли е в случай, че тъкмо тази социална поръчка се жали сега?!!! ", пита Александра Енева.



До момента кметът на Ловеч Корнелия Маринова не е коментирала странния случай. На страницата на общината в интернeт събитието е отразено по този начин:

"Официално на 12 декември бе открит ремонтиран състезателен салон в ОУ "Св. св. Кирил и Методий " в кв. „ Гозница “ в Ловеч. Лентата прерязаха Красимир Вълчев, министър на образованието и науката, Корнелия Маринова, кмет на Община Ловеч, и Валя Тодорова, шеф на учебното заведение. Сред гостите бяха Ловчанският митрополит Гавриил, Еленко Начев – шеф РУО Ловеч, Венцислав Христов, зам.-кмет на Община Ловеч, представители на изпълнителите, посетители и другари на учебното заведение ".



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР