Абсурден случай е станал на изпита по математика от националното

...
Абсурден случай е станал на изпита по математика от националното
Коментари Харесай

Хвърлено отвън яйце се размаза върху чин в пловдивско училище по време на изпита по математика

 Абсурден случай е станал на изпита по математика от националното външно оценяване за седмокласници през днешния ден в Пловдив, научи Plovdiv24.bg . По време на изпита непознато лице от улицата е хвърлило яйце през прозореца в стая на втория етаж в пловдивско учебно заведение. Яйцето, за благополучие, пада на чин, а не върху възпитаник. Сред децата настъпил лек ужас, само че квесторите съумели да овладеят обстановката.

Седмокласниците се успокоили и траяли работата си. По информация на шефа на видеозаписите от камерите отвън учебното заведение не се вижда какво тъкмо се е случило. Не е ясно дали мъж, или жена е хвърлил яйцето.

" В миг, в който сме подложени на такова огромно напрежение, с близо 11 000 училищен работи, които би трябвало да изпратим в София, да стане подобен случай " - потресена от случката е началникът на Регионалното ръководство на образованието в Пловдив.

НВО по математика за 7 клас е стартирал сполучливо във всички 140 учебни заведения в Пловдив и региона. От общо 5852 декларирали, не са се явили 278 деца, измежду които и един карантиниран възпитаник.

На изпита по същия предмет за 10 клас са се явили 4312 средношколци от общо декларирали 4879. От 20-тимата карантинирани НВО са положили 14 младежи. Няма анулирани изпитни работи, сподели още Киркова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР