Абсолютно всички собственици на клубове, барове и дискотеки ще бойкотират

...
Абсолютно всички собственици на клубове, барове и дискотеки ще бойкотират
Коментари Харесай

Закана: Всички собственици на клубове, барове и дискотеки бойкотират заповедта за вечерен час

" Абсолютно всички притежатели на клубове, питейни заведения и нощни заведения ще бойкотират ограничаващата заповед на Столичната районна здравна ревизия. Според нас тя е дискриминационна и ще унищожи сектора ".  Това съобщи за Actualno.com ръководителят на Сдружението на заведенията в България Емил Коларов. 

Според заповедта от 27 януари, четвъртък, се вкарва вечерен час за работата на заведенията и заведенията за хранене в столицата - 22:00 часа. От тогава се вкарва ограничаване до 50 % в потенциала /работната площ/ брой лица в обектите и действия със значение за публичното здраве и заведенията за хранене и развлечения – заведения за хранене, кафенета, бирарии, сладкарници, питейни заведения, сладкарници, чайни и други В тях допускането на хора още веднъж ще бъде със зелен документ. От същата дата се вкарва и работно време до 22:00 часа за игралните зали, казината и заведенията за хранене и развлечения, в това число и тези към местата за настаняване.
Неподчиняващите се цивилен Алибегов и Коларов не помниха ли, че безвъзмезден обяд няма?!
" При нас в Благоевград е тежко. Излизат десетки служители на реда в петък и събота. Имаше акция този уикенд - Национална агенция за приходите, полиция, ревизия по труда, м...
Прочети повече
" Не можем да си разбираем за какво един от дребното сектори, който работи със зелен документ от няколко месеца, още веднъж се подлага на ограничаващи ограничения. Вместо да се уголемява обсегът на зеления документ, те (здравните служби) де факто желаят да го понижат. Хората, които са се ваксинирали или са си извадили документи, с цел да могат да вървят на работа, както и нашите клиенти, ще бъдат разочаровани и ще спре имунизацията – това ще бъде резултатът от тези ограничения “, съобщи Коларов.

От нощните заведения и клубове са безапелационни, че ще апелират санкциите в съда. 

" Наели сме адвокатски фирми в София, които ги апелират самостоятелно или групово. Актовете, които се издават, много огромна част от тях падат в съда, дори над 90%. Според нашите адвокати цялата заповед,за ограничаващите ограничения, на министъра на опазването на здравето, е противоконституционна и противозаконна ", добави Коларов.

Той предизвести, че в случай че по този начин препоръчаните ограничения останат в действие, от сектора са подготвени и на митинги и ще изискат оставката на основния здравен контрольор доцент Ангел Кунчев.
Депутат от " Възраждане " влезе без зелен документ и тест в Народното събрание (ВИДЕО)
Както се и очакваше, народен представител на „ Възраждане ” влезе в Народното събрание без да показва зелен документ и без да си напра...
Прочети повече
Още от ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР