Абсолютно недопустима. Това прекрачва границите на всяко допустимо демократично поведение.

...
Абсолютно недопустима. Това прекрачва границите на всяко допустимо демократично поведение.
Коментари Харесай

Йорданова за заплахите срещу Тагарев: Прекрачват границите на всяко допустимо демократично поведение

„ Абсолютно неприемлива. Това прекрачва границите на всяко възможно демократично държание. Всеки политически спор, всички разнообразни отзиви, колкото и да са остри, колкото и да са спорни, би трябвало да бъдат обсъждани на полето на политическия спор “.

Така депутатката от „ Демократична България “ Надежда Йорданова разяснява заканите, отправени към военния министър Тодор Тагарев. По-рано през днешния ден от Софийската районна прокуратура оповестиха, че 39-годишен мъж е притеглен към наказателна отговорност 39-годишен мъж за закана с ликвидиране, отправена към министър от държавното управление.

Мъжът, отправил заканите, е незает и е осъждан преди, само че е оправдан. Заплашвал го е с убийства във фейсбук поради поддръжката му за Украйна.

Йорданова прикани способените органи да работят оптимално бързо и дейно, пишат от „ 24 часа “.

„ Политическият спор би трябвало да се води с причини, а не със закани за живота и здравето на който и да е било “, сподели още някогашната министърка на правораздаването в кабинета „ Петков “. На въпрос дали с тези свои думи тя загатва, че опасността идва от политическа партия, тя отговори: „ Всяко едно виждане по отношение на публично политическия живот, в това число и даването на военна помощ от България по отношение на Украйна, е политически по своя темперамент. Всякакви други обстоятелства и условия, свързани с изявата на съответно физическо лице, дали то е обвързвано с други групи хора, би трябвало да откри производството. Всички други спекулации не намирам, че са виновни. Само внасят в допълнение напрежение “.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР