Абсолютно не отговаря на истина, каза 77-годишната жена. Тя уточни

...
Абсолютно не отговаря на истина, каза 77-годишната жена. Тя уточни
Коментари Харесай

Уникум! Банев Е Пращам Майка Си Да Плаши Свидетели!

" Абсолютно не дава отговор на истина ", сподели 77-годишната жена. Тя посочи още, че е мощно смутена през днешния ден, защото се навършват 9 дни от гибелта на брачна половинка й - Йордан Банев.

В думите си към съда Николай Банев упрекна заместник-главния прокурор Иван Гешев в неистина.

" Съжалявам, че шефът на тези двама души (наблюдаващите прокурори - бел.ред) излъга българския народ, че " АКБ Форес " е източило 2/3 от българската стопанска система. Прочетох томовете. Аз в действителност мислех, че съм в детската градина. Всяка една активност, която съм правил, се пробва да се изкара като престъпно действие. Съжалявам, че съм толкоз внезапен. Повече от смешно е да се твърди, че един човек от кабинета си и по телефона може да свърши толкоз крупни закононарушения. Да, " АКБ Форес " се развиваше отлично, до момента в който не пристигна на власт държавното управление на ГЕРБ. Да, развиваше се отлично до преди международната икономическа рецесия. В този случай прокуратурата работи поръчково, без никакви документи. Всички суми са изсмукани от пръстите. Моите юристи ме поучават да желая по-лека мярка ", сподели Николай Банев.

Пред магистратите той още веднъж повтори, че незаконната група, състояща се от него, майка му и жена му, е бутафорна. Банев дефинира 77-годишната си майка Мария като културтрегер. По думите му, тя нищо не схваща от стопанска система, а брачната половинка му се занимавала единствено с туризъм. Себе си, предприемачът назова вложител, който се занимава с бизнес от 30 години.

В правосъдната зала стана ясно, че трите деца на Евгения и Николай Баневи към този момент са в България и са записани в българско учебно заведение.

Съдът одобри, че може да се допусна, че Николай Банев е имал желание да се върне в страната, само че акцентира, че са повдигнати извънредно тежки обвинявания. Освен това имало заплаха да извърши закононарушение и да въздейства на очевидци.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР