Абсолютно истинска новина! Понеделник, 10,00 часа, УНСС в София, голямата

...
Абсолютно истинска новина! Понеделник, 10,00 часа, УНСС в София, голямата
Коментари Харесай

Събитието на годината! Понеделник, 10,00 часа, Студентски град - Той и истината!

Абсолютно същинска вест! Понеделник, 10,00 часа, УНСС в София, огромната зала. Който се добере, ще научи цялата истина за България, Балканите, Европа и света. Точно по този начин е оповестена лекцията, която със сигурост ще се трансформира в събитието на 2017 година Накъде ще се развиват Балканите под неговия надзор, къде ще се окаже Европа с неговите препоръки и къде – без тях, какво го чака света? Плюс цялата истина за България.



Той, индивидът от недрата на народа, ще опише за себе си. Ще дава отговор на въпроси. Ще поддържа връзка по човешки.

Всички питания за огледалото, Пеевски, Булгартабак, цигарената контрабанда, корупцията и прочие ще бъдат считани за провокация.

Очи в очи – огромният политик, мъдрец, общественик и интернационалист пред младите, нежни, неукрепнали студенти, бъдещето на нацията.

Самият Бойко Борисов! Такъв, какъвто народът го обича и избира. Естествен и открит, почтен и непосредствен пред младата публика.





Запомнете или си запишете: понеделник, 10,00 часа, в огромната зала на УНСС в Студентски град.

20 ноември – новият 3 март!

20 ноември – новият 9 септември!

20 ноември – новият 10 ноември!

Очаква се подгласник на Бойко Борисов да бъде не някой различен, а самият Петьо Блъсков! Ръководителят на в. „ Труд “, който в никакъв случай и по никакъв метод не е бил под контрола, въздействието и обаянието на Делян Певски.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР