Абсолютно брилянтен Кирил Петков по НОВА. От 10 въпроса не

...
Абсолютно брилянтен Кирил Петков по НОВА. От 10 въпроса не
Коментари Харесай

Никола Филипов: Брилянтен Кирил Петков по Нова, от 10 въпроса не отговори на нито един по същество

" Абсолютно брилянтен Кирил Петков по Народоосвободителна въстаническа армия. От 10 въпроса не отговори на нито един всъщност ", написа финансистът.

" Питат го какво мисли за нарастването на МРЗ, а индивидът стартира да приказва някакви общи неща, които нямат нищо общо с въпроса.
 Кирил Петков: Бих приел да стана министър председател Кирил Петков: Бих приел да стана министър председател
Целият ми бизнес беше напълно в България. Винаги съм считал, че налозите ни са задоволително ниски, с цел да си заплащам всичко в България и да...

Абсолютен цар. "

Припомняме, че тази заран водачът на  " Продължаваме промяната ” Кирил Петков гостува в ефира на " Здравей, България ".

„ Целият ми бизнес беше напълно в България. Винаги съм считал, че налозите ни са задоволително ниски, с цел да си заплащам всичко в България и да не мисля за спомагателни оптимизации. Има и вложители, които избират разнообразни юрисдикции, съобщи той.

Според него фокусът към проблема „ Досиетата Пандора ” би трябвало да е различен. „ Когато се знае, че офшорните компании не са нещо хубаво, а данъкът в България е невисок - би трябвало да използваме това. Можем да се превърнем в портал за европейските пазари. Тук те ще заплащат ниски налози, и то легално ”, изясни Петков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР