Абонатите на Топлофикация София от днес ще могат да следят

...
Абонатите на Топлофикация София от днес ще могат да следят
Коментари Харесай

Абонатите на Топлофикация София ще могат да следят в реално време потреблението си

Абонатите на " Топлофикация София " от през днешния ден ще могат да наблюдават в действително време потреблението на топлинна сила в етажната благосъстоятелност, в която е парцела им регистриран в " Моят портал " както и да получат данни за фактурираната сила и годишно равнене при тези, които са на планиран доклад, оповестяват от столичното топлофикационно сдружение.

Услугата даваща опция за мониторинг, ще бъде налична за всички потребителите, захранвани от топлофикационен регион " София ", " София Изток " и част от ТР " Земляне ". ТР " София " включва централната и северната част на столицата. В ТР " София Изток " влиза югоизточната част на града, в това число жилищните комплекси " Младост " и " Дружба ", а в територията на ТР " Земляне " влизат регионите " Красна поляна ", " Красно село ", " Овча купел ", " Борово ".

Абонатните станции в тези региони към този момент са присъединени към системата за ръководство и наблюдаване SCADA, по която " Топлофикация София " работи интензивно през последните 3 години. Ползвайки новата функционалност клиентите ще могат да конфигурират предоставяните данни за парцелите регистрирани в профила им в , съгласно определени от тях критерии, да наблюдават и съпоставят месечното и годишно ползване, както и да изтеглят определената информация в табличен тип на лично електронно устройство.

Новата услуга " Мониторинг и ръководство " има атрактивен графичен интерфейс, посредством който дава на клиентите в действително време настоящи данни и показанията на абонатните станции за обектите, разказани в профила им " Моят портал ". Клиентите ще имат информация за температура на подаващата вода от топлоизточника, заложената и настояща температура на водата за отопление и битова гореща вода, външна температура на въздуха и показанията на топломера в абонатната станция. За улеснение и опция за съпоставяне с предходни интервали информацията е предоставена накратко и графично.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР