Абитуриенти в Разград са санкционирани за безотговорното си поведение на

...
Абитуриенти в Разград са санкционирани за безотговорното си поведение на
Коментари Харесай

Глобиха абитуриенти за безотговорно поведение на пътя

Абитуриенти в Разград са глобени за безотговорното си държание на пътя, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Между 11:30 и 13:00 часа през вчерашния ден по съществени булеварди в града е минала колона от коли, от чиито прозорци са били провесени младежи, крещейки и свирейки по кръстовищата. След установяването им по регистрационните номера на колите, на нарушителите са формирани актове.

От полицията припомнят, че инспекциите ще продължат, като ще бъдат употребявани и необозначени служебни коли, и снимков материал.

" Уважаеми зрелостници, продължавайте да показвате вълнението си от идното довеждане докрай, без да застрашавате своя личен и този на другите живот. Работата на полицията не е " да ви стъжни " бала, а да ви опази живи и здрави, тъй като животът ви занапред стартира ", молят от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Глобата за погрешно потребление на клаксон в обитаемо място е 10 лв., а за погрешен транспорт на зрелостници за водача е 50 лева Толкова е глобата и в случай че пасажерът в колата е без колан. За самия абитуриент тя също е 50 лева.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР