Абигейл Мор Едан, най-младата гражданка на САЩ, задържана от Хамас,

...
Абигейл Мор Едан, най-младата гражданка на САЩ, задържана от Хамас,
Коментари Харесай

Абигейл Мор Едан, 4-годишната американка, държана заложница от Хамас, вече е на свобода. Ето какво трябва да знаете.

Абигейл Мор Едан, най-младата гражданка на Съединени американски щати, арестувана от Хамас, беше измежду групата заложници, освободени назад в Израел в неделя, потвърдиха както президентът Байдън, по този начин и израелската войска.

Абигейл, чиито родители бяха убити при офанзивите на Хамас против Израел на 7 октомври, навърши 4 години предходната седмица, до момента в който беше в плен в Газа. Тя е била отвлечена и отведена в палестинския анклав по време на смъртоносното вилнение дружно с към 240 други, съгласно израелски чиновници.

Името й се е появило в лист със заложници, които Хамас по-рано сподели, че възнамерява да освободи в неделя, сподели министър-председателят и външен министър на Катар шейх Мохамед бин Абдулрахман Ал Тани пред модератора на „ Face the Nation “ Маргарет Бренан. Много източници обаче показаха на Бренан, че освобождението не е несъмнено заради деликатния темперамент на обстановката.

Заложниците, освободени в неделя, последваха две по-ранни талази от освобождавания, които зависеха от договорка с Израел, която...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР