Абдерахман Самба записа най-впечатляващия резултат на Диамантената лига в Париж

...
Абдерахман Самба записа най-впечатляващия резултат на Диамантената лига в Париж
Коментари Харесай

Самба: Искам да стана най-бързият в света на 400 м/пр

Абдерахман Самба записа най-впечатляващия резултат на Диамантената лига в Париж през вчерашния ден. 22-годишният представител на Катар стана вторият най-бърз мъж в историята на 400 метра с трудности, откакто завоюва бягането с 46.98 секунди - единствено на две десети от секундата под международния връх на американеца Кевин Йънг, подложен на Олимпийските игри в Барселона през 1992 година, когато печели купата. И в случай че експертите се впечатляват от представянето на Самба от началото на сезона, той самият не е сюрпризиран от себе си и твърдо се е прицелил в международния връх.

WATCH @almbrek96 became only the second man in history to break the 47.00 barrier over 400mH at @MEETINGPARIS!#DiamondLeague #ParisDL #RoadToTheFinal #MeetingParis https://t.co/qKQ9ZoH7KM pic.twitter.com/G31uJG0HyH
— IAAF Diamond League (@Diamond_League) June 30, 2018 “Казах го и преди - желая да стана най-бързият мъж в света и работя настойчиво, с цел да го реализира. Определено през днешния ден (б.а. вчера) не усещах бягането като под 47 секунди. Направих дребна неточност на старта, изгубих равновесие на първото затруднение, тъй че не чаках да тичам толкоз бързо. Страхотно е да бъдеш вторият наъ-бърз мъж в историята. Световният връх е все по-близо, само че просто желая да се усъвършенствам малко по малко и да тичам бързо. Подобрих техниката си от предходната година и кой знае - може би идната година мога да бъда една секунда по-бърз”, сподели рекордьорът на Азия след конкуренцията в Париж.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР