ABC обяви, че Оскарите® ще се излъчват на живо от

...
ABC обяви, че Оскарите® ще се излъчват на живо от
Коментари Харесай

Оскарите на 10 март в ново по-ранно време

ABC разгласи, че " Оскарите® " ще се излъчват онлайн от крайбрежие до крайбрежие в НЕДЕЛЯ, МАРТ 10, в ново по-ранно време (19: 00-22: 30 източна часова зона  16: 00-19: 30 тихоокеанска часова зона).

 

30-минутно авансово шоу ще докара до шоуто онлайн (18:30-19:00 източна часова зона/15:30-16:00 тихоокеанска часова зона), а незабавно по-късно ABC ще излъчи автентичен епизод на комедийния сериал " Abbott Elementary ", който е притежател на премията Emmy® Предаването ще бъде излъчено и в тихоокеанската часова зона в праймтайма след представянето онлайн.

 

Както беше оповестено по-рано, носителят на премия " Еми " за водене на късно вечерно токшоу и продуцент Джими Кимъл ще се завърне като водещ онлайн за четвърти път. Радж Капур ще бъде водещ на предаването и изпълнителен продуцент, а Моли Макниърни и Кати Мълън ще бъдат изпълнителни продуценти. Режисьор на предаването ще бъде Хамиш Хамилтън.

 

96-ите Оскари ще се проведат в Dolby® Theatre в Ovation Hollywood и ще бъдат излъчени онлайн по ABC и допълнително от 200 територии по света.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР