Abarth разкри първата снимка на новия Abarth 600e, докато преминава

...
Abarth разкри първата снимка на новия Abarth 600e, докато преминава
Коментари Харесай

Това е новият Abarth 600e, най-мощният досега

Abarth разкри първата фотография на новия Abarth 600e, до момента в който минава през последните си тестовепреди обществения си дебют. Новият Abarth 600e – в стартовата версия на Scorpionissima, се появи за първи път обществено през днешния ден на фотосите на новата си реклама в Милано, Италия. Новият Abarth 600e е оборудван с мотор 240 к.с., извънреден машинален диференциал с лимитирано превъртане и гуми с висока продуктивност, създадени в региона на Формула Е.

Новият Abarth 600e е подложен на финални проби и прави първия си обществен дебют в Милано, където тези дни са планувани фотосите за новата му реклама. Готов, трогателен, мускулест и нападателен, първата му фотография неотложно разкрива „ злата “ същина на стартовата версия на Abarth 600e Scorpionissima, която ще бъде създадена в лимитирано издание от 1949 бройки.

Създаден, с цел да остави почитателите на марката безмълвни, моделът Scorpionissima е построен към три съществени характерности: дизайн за реализиране на оптималната продуктивност, структура на автомобила с цел да бъде най-мощният Abarth до момента, и състезателен дух за да притегли запалянковците на колите. Благодарение на зареденото си съоръжение, новият Abarth 600e ще може да развълнува мотористите, давайки им опция да карат безвредно, без да се отхвърлят от мускулест тип на колата си.

Abarth 600e Scorpionissima е мощно конкурентен и мощен. Никога не е имало по-мощен Abarth. В допълнение, оборудването на този нов Abarth потвърждава, че продуктивността е мантрата, която въодушевява инженерите на Abarth. Създаден да бъде неповторим в региона на електрическите коли, Abarth 600e ще разполага с машинален диференциал с лимитирано превъртане, който подсигурява отлична непоклатимост при шофиране, усъвършенствано ръководство и сцепление.

Изключителната продуктивност на диференциала с лимитирано превъртане издига автомобила до нови висоти, изключително когато се комбинира с неговите високоефективни гуми, които са създадени взаимно с доставчика за Формула Е, с цел да обезпечат оптимално сцепление и да подсигуряват отлична спортна динамичност при всевъзможни условия. Хармоничното равновесие се реализира посредством балансиране на продуктивността и лимитираното противодействие, което обезпечава усъвършенстван пробег в електрическо транспортно средство.

Отвън очевидно е Abarth! Ексклузивният Hypnotic Purple, стартовият цвят, с въодушевен хипнотичен резултат, акцентира неговата настъпателност, до момента в който аеродинамичният заден спойлер е планиран да усили оптимално продуктивността.

Той също по този начин разполага с необятна диря, необятни колела, невисок профил и 20-инчови колела, проектирани да поемат чудесно яката спирачна система. Освен това новият Abarth 600e Scorpionissima ще се предлага със документ за достоверност. И несъмнено, има още...

Целта на Abarth – да трансформира елементарното в неизмеримо – е още веднъж реализирана с най-предизвикателния и мощен план, създаден през последните години. Новото украшение в къщата на Abarth е композиция от познание, традиция, иновация и показване, идващи от друг опит и партньорства.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР