А1 стартира кампанията Смартеница“, която съчетава българската традиция с модерните

...
А1 стартира кампанията Смартеница“, която съчетава българската традиция с модерните
Коментари Харесай

A1 представя „Смартеница - първата мартеница за смарт часовник | „Смартеница“ е модерен прочит на една от най-българските традиции по случай 1 март – мартениците

А1 започва акцията „ Смартеница “, която съчетава българската традиция с модерните технологии в моден и функционален аксесоар за смарт часовници. Специално създадената визия на каишките в бяло и алено е въодушевена от емблематичния дизайн на мартеницата.

„ Днес технологиите дефинират всекидневието, само че ние в А1 ценим традициите и им вдъхваме нов живот. Кампанията „ Смартеница “ е образец за нашия ангажимент да свързваме значимото за хората с новите технологии. Като вплитаме традицията за носене на мартеница с новаторското в дизайна на смарт аксесоари, ние предоставяме на хората съвременен и удобен метод да съблюдават българския бит. “, показа Александър Колев, управител " Продуктово портфолио и аксесоари " в А1 България.

В промоционалния интервал на акцията от 12 февруари до 12 март 2024 година всеки консуматор може да си закупи смарт часовник от селекцията и да получи специфична каишка Смартеница. Във фокуса на промо офертата са емблематичните модели с усъвършенствани функционалности от сериите Huawei GT 4 и GT 3, както и модели от серията Samsung Galaxy Watch 6 и други налични модели от портфолиото на оператора. Клиентите ще имат опция да си закупят настрана и единствено каишка Смартеница на цена от 14.99 лева

За свободна продажба са разполагаем пет типа персонализирани каишки, пригодени за главните модели умни часовници на пазара, като тези за Samsung и Huawei са с размери 18 мм, 20 мм и 22 мм, а другите два са за Apple 38/40/41 и 44/45/49.

Изключителният аксесоар и промо офертите със смарт часовник могат да бъдат закупени както онлайн от уеб страницата, по този начин и в магазините на А1 до привършване на наличностите. За повече информация по отношение на разнообразната гама от смарт устройства и каишки „ Смартеница “, показани в акцията,.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР