А1 предлага селекция от смарт телевизори на Philips и KIVI

...
А1 предлага селекция от смарт телевизори на Philips и KIVI
Коментари Харесай

Селекция смарт телевизори със специални цени от А1 до края на март

А1 предлага селекция от смарт тв приемници на Philips и KIVI на специфични цени, които могат да бъдат закупени онлайн и от магазините на оператора. Кампанията ще продължи до края на март.

Сред предложенията са включени тв приемници от серията The One на Philips, които се оферират с до 90 лв. понижение. Моделите са в три разнообразни размера – 43 (108 см), 50 (126 см) и 55 (140 см) инча, като всеки от тях разполага с 4K Ultra HD резолюция и особено второ отдалечено с бърз бутон за платформата Xplore TV. Устройствата поддържат технологиите Dolby Vision и Dolby Atmos, които дават опция на потребителите да се насладят на аудиовизуално преживяване сходно на това в киносалон.

Трите тв приемника имат 60 Hz освежаване на картината и режим Ultra Motion Clarity, който обезпечава по-ясна и плавна картина. Моделите разполагат и с Ambilight – LED светлини на гърба на екрана, които реагират на протичащото се на екрана и трансформират прекарването в още по-реално.

И трите модела могат да бъдат закупени в брой и на погашение с ТВ проектите на А1. Цените на 43-инчовия тв приемник на Philips стартират от 719,99 лв. в брой, 50-инчовата версия може да бъде закупена за 899,99 лв. в брой, а огромният 55-инчов модел коства 999,99 лв. в брой.

В селекцията са включени и два модела на марката KIVI, които са налични с до 130 лв. понижение до края на март. 32H735QB е с 32-инчов DLED екран и периодичност на освежаване от 60Hz, който предлага ясна картина и ярки цветове, с помощта на IPS панел със съответствие на контраста 1500:1. Смарт тв приемникът употребява Dolby Audio система и поддържа автоматизиран надзор на силата на звука. Той работи с операционна система AndroidTV 11 и обезпечава достъп до хиляди приложения. Освен безупречните му механически характерности, моделът е със моден безрамков дизайн, който ще добави всеки интериор и също се предлага с отдалечено с бутон за бърз достъп до Xplore TV. Моделът може да бъде закупен от А1 с проект А1 ТВ 200 MAX за 279,99 лв. в брой.

Последното предложение е особено основаният за деца и детски стаи KIVI KIDS TV. Той е с 32-инчов Full HD екран, предпазен със закалено стъкло, с цел да обезпечи устойчивост на надраскване или удар. Смарт тв приемникът разполага и със специфична регулируема нощна лампа AlumiGlow на гърба си. Тя излъчва мека светлина и основава уютна атмосфера в стаята на детето. Най-вълнуващото за децата е, че моделът е със специфичен Brick Style дизайн, който дава опция на малчуганите да моделират тв приемника съгласно личните си стремежи със строителни блокове от конструктори. По време на акцията, смарт тв приемникът се предлага на цени от 559,99 лв. в брой.

А1 , част от A1 Group, е водещ снабдител на цифрови услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията дава мобилни и закрепени услуги, високоскоростен интернет, интерактивна, цифрова, сателитна и мобилна телевизия, четири лични спортни канала с марката MAX Sport, платежни услуги, ICT, cloud и IoT бизнес решения. През 2022 година A1 България регистрира доходи от 640,4 млн. евро, а сравнимата EBITDA e 254,4 млн. евро.

A1 Group е водещ телекомуникационен снабдител в Централна и Източна Европа с повече от 26 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем страни: Австрия, България, Беларус, Хърватия, Словения, Северна Македония и Сърбия, а приходите на Групата за 2022 година надвишават 5 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в региона на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със постоянен акционер в лицето на América Móvil – един от най-големите телекомуникационни снабдители в света.

(платено съобщение)

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР