A1 подарява 5G смартфона Samsung Galaxy A13 5G на всеки

...
A1 подарява 5G смартфона Samsung Galaxy A13 5G на всеки
Коментари Харесай

План за 20 лева на месец от А1: подарък 5G смартфон на Samsung плюс безкрайни минути и мегабайти в 5G ULTRA

A1 подарява 5G смарт телефона Samsung Galaxy A13 5G на всеки нов клиент на мобилния проект Unlimited 39,99, който се предлага с 50% понижение или 20 лв. на месец за първите три месеца от контракта. Планът включва безкрайни минути и мегабайти мобилен интернет, както и достъп до гигабитовите скорости на 5G ULTRA мрежата на телекома.

Срещу цената от 20 лв. на месец за първите 3 месеца клиентите ще получат всичко, от което имат потребност, с цел да поддържат връзка свободно и да сърфират в интернет без ограничаване на скоростта – подобаващ проект и подобаващ 5G смарт телефон за добиване на максимума от него. Абонатите ще могат да употребяват и цифрови услуги по собствен избор като мобилна телевизия с Xplore TV GO, цифровия портфейл A1 Wallet, „ Интернет отбрана “ и доста други.

Предложението е годно до края на септември за всички нови и съществуващи клиенти на А1, които преминат към проект Unlimited 39,99. След приключване на промоционалните три месеца, клиентите ще продължат да употребяват тарифния си проект на цена от 39,99 лв. до края на 2-годишния период на абонамента.

5G ULTRA мрежата на А1, която предлага гигабитови скорости на събаряне на информацията, към този момент обгръща над 220 града и курорта, а проектите на телекома са до края на годината да покрие с 5G всички обитаеми места с население над 3 000 индивида. А1 е отворила своята 5G ULTRA мрежа за всички свои клиенти на мобилна услуга до края на септември. По този метод всеки клиент с 5G смарт телефон може да тества нейните благоприятни условия без в допълнение възнаграждение.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР