А1 обяви промени в работното време на своите магазини за

...
А1 обяви промени в работното време на своите магазини за
Коментари Харесай

A1 с промени в работното време на магазините за празниците

А1 разгласи промени в работното време на своите магазини за празниците. Единствените дни, в които всички обекти на телекома ще останат затворени, са празничните 25 декември (Рождество Христово) и 1 януари (Нова година). За останалите дни до края на годината е оповестен обстоен график за всеки магазин в.
Магазините на А1, които се намират в търговски център или в постройка на веригата супермаркети Кауфланд, ще работят до 17 часа на 24 декември, само че може да затворят по-рано, ако съответният обект е съкратил своето работно време на датата. На 31 декември същите ще останат отворени до края на работното време на обекта.

Магазините на А1, ситуирани отвън търговски обекти, също ще имат някои промени в нормалното си работно време. В дните на 24, 26, 27 и 28 декември те ще работят от 10:00 до 17:00 във всички градове в страната. На 31 декември ще отворят с час по-рано и ще посрещат клиенти от 09:00 до 17:00. В дните 22, 23, 29 и 30 декември магазините ще работят със общоприетото си делнично работно време.
От телекома припомнят, че остават отворени и магазините в комерсиалните центрове, макар че заповедта за ограничение на достъпа до моловете беше удължена до 31 януари. От А1 твърдят, че те ще работят при засилени противоепидемични ограничения. Извършва се периодическа стерилизация, а чиновниците са снабдени с персонални защитни средства.

Без спиране ще работят екипите на *88, както и другите канали за самообслужване. Отговори на най-често задаваните въпроси могат да се открият в новия портал, без да се постанова потребителят да напуща комфорта на своя дом по празниците. А1 окуражава клиентите си да заплащат и сметките си онлайн, като сега всеки платил през приложението или портала, има опция да се включи в игра с награди – бонус минути или мегабайти.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР