А1 оборудва изцяло два учебни кабинета във Висшето училище по

...
А1 оборудва изцяло два учебни кабинета във Висшето училище по
Коментари Харесай

А1 оборудва две високотехнологични зали на Висше училище по телекомуникации и пощи

А1 оборудва напълно два образователни кабинета във Висшето учебно заведение по телекомуникации и пощи (ВУТП), с които обезпечава високотехнологична среда за образование на преподавателите и студентите. Компанията даде компютърна техника, главно мрежово съоръжение и построи структурното окабеляване, с което подсигурява безпроблемно цифрово прекарване по време на просветителния развой.

 width=

Залите бяха публично открити през днешния ден, а в събитието участваха Тодор Ташев, старши шеф " Мрежа и услуги " в А1, Миглена Узунова-Цекова, старши шеф " Човешки запаси " в А1, и Миглена Темелкова, ректор на Висше учебно заведение по телекомуникации и пощи, които показаха пред студентите новите благоприятни условия на двата образователни кабинета.

 width=

" А1 има подготвеност да поддържа въвеждането на нови тематики в програмата на катедра " Телекомуникации " на Висше учебно заведение по телекомуникации и пощи и да предложи опцията инженери от компанията да вземат участие в практическите извършения. Комбинацията от високотехнологично оборудвани зали и споделения опит на инженерите, ще способства за това студентите да получават обучение, което е съобразено с индустриалните стандарти. ", съобщи Тодор Ташев, старши шеф " Мрежа и услуги " в А1 България.

Миглена Узунова-Цекова, старши шеф " Човешки запаси " в А1 България, разяснява: " Поздравявам управлението, преподавателите и студентите от ВУТП с откриването на новите лабораторни зали. Подкрепата ни за построяването на условия, в които студентите да получават на практика познания, наред с опциите да се включат в нашата стажантска стратегия и Лятна академия, са част от стратегическото съдействие на А1 с университета, с което сме си сложили за цел със взаимни старания да приготвяме бъдещето на телекомуникациите в България. "

" Благодаря на нашия стратегически сътрудник А1 по тази причина, че през миналите 4 години скрепихме връзката сред обучение и бизнес. Мога да кажа, че към този момент чертаем хоризонта на последващи планове, с които се надяваме да бъдем от изгода освен на студентите, само че и на цялото общество, тъй като съдействието сред бизнес и просветителни институции е бъдещето и върху него следва да се базира всяко едно икономическо развиване. ", разяснява Миглена Темелкова, ректор на Висше учебно заведение по телекомуникации и пощи.

Една от новооткритите зали е кабинет за практическо образование, за която A1 обезпечи съоръжение, което включва всички детайли на един обект от мобилната мрежа, преобразувател на зареждане с акумулатори, радиооборудване, антени и релейна връзка, употребена постоянно като връзка с главната мрежа. Конфигурацията ще подкрепи лабораторните извършения на студентите и ще даде опция за работа по действителни задания и по-добро схващане на теоретичната част. Втората зала е снабдена с последно потомство компютри и интерактивна дъска, които обезпечават всичко належащо за съвременно цифрово обучение на студентите и преподавателите.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР