А, защо завиваш сега наляво, когато можеш да бягаш направо,

...
А, защо завиваш сега наляво, когато можеш да бягаш направо,
Коментари Харесай

Ченчев към Зафиров: Не ти пречи Нинова. Гуцанов ти маже ските и чака на пусия!

”А, за какво завиваш в този момент наляво, когато можеш да бягаш напряко, ами ме караш и мене да взимам тия остри завои? Ами, че по този начин ли се взима завой, бе драги ми господине, за малко щях да се обърна на тоя завой… Хей, хей, къде там нанагоре, драги ми господине, на насекомото не се позволява да се издига нагоре ”.

Откъс от описа на Йордан Радичков “Драги ми господине ”.


Това написа националният представител от „ Българска социалистическа партия за България “ Иван Ченчев в собствен пост в обществените мрежи с откъс по Радичков и отпратка към краткотрайно и.ф. в Българска социалистическа партия Атанас Зафиров.


Ето, какво написа социалистът:


„ Така. Защо бе, драги ми господине Зафиров, през днешния ден избълва един куп жалки оправдания с привкус на опашати неистини? Защо бе, драги ми господине, откакто взе завоя по отношение на мъжката, достойната позиция, си мислиш, че няма да излезеш от пътя на идващия завой? Даже ще ти оказват помощ това да се случи. Твоите приятели. Твоите съратници в житието и битието на предателите. И напълно естествено и теб ще захвърлят.


Ти, драги ми господине, към този момент си отвън пътя, но продължаваш да даваш мръсна газ, тъй като сладко те омайват.А и теб си те блазнят постове и финикийски знаци. Затова бързаш. Без да разбираш, че бързаш към личния си политически край.


Давай газ. Наполеон е споделил нещо доста правилно, но ти не обръщаш внимание на мъдрости, че даже и на закономерности: “Когато врагът ти бърка - не му пречи да продължава да го прави! ”


И по този начин си я караш към този момент два месеца, драги ми господине.

А този дето те гледа по какъв начин грешиш и не ти пречи не е К. Нинова, а Б. Гуцанов, който ти маже ските в профил и чака на пусия.


Третият пък - К. Вигенин очевидно възприема себе си като стожер и измервател на Нейно Величество Неговата Истина, та му се налагало да установи какво се случвало в Татковината! А в това време дърпа Урсула за шлифера, с цел да назначи Станишев, дето се целува с мъжете от Движение за права и свободи, на своя глава Партията - за еврокомисар!


Но да се върна на теб, драги ми господине - ти, дружно с няколко сподвижника, си #служебник като Главчев. Казват ти какво да вършиш и даже дори го вършиш с ентусиазъм, което обаче ражда само пренебрежение. Дори и у тези, дето те инсталираха да си и.ф.


Ти не си избиран от Партията. Факт! Колкото и да се обясняваш.
Говориш дали К. Нинова имала очи да се появи на съвещание на ИБ. А ти имаш ли очи да срещнеш нейните? Със сигурност обаче, знаем, имаш ръце - да й носиш чантата.


Ти, драги ми господине си Никой, тъй като подписът ти няма тежест в Българска социалистическа партия. Затова държавните институции търсят К. Нинова. Факт! За пред закона ти, драги ми господине, си противозаконен. А за пред социалистите - си и неподобаващ! Факт! И, драги ми господине, К. Нинова ти сподели за заешките сърца. Не се съгласявам с нея - съгласно мен, на мястото на сърцето ти имаш портфейл…


И най-после, само че не и за последно - очевидно без теб и тези към теб, не може да се дослучи преврата против #социалистите, редовите членове на Партията!

Значи, драги ми господине, за метежниците, ти си нещо като Хигс бизон частицата- формалното пояснение за нея е, че това е солидна обикновена парченце, драги ми господине. Не споделям нищо повече, само че и нищо по-малко…


”Ало, драги ми господине, къде си се втурнал по този начин през пръсти? Но целият свят даже и не поглежда врабеца, ами си гледа своята работа и върви право през пръсти ”.


Радичков споделя доста в своя роман, не мислите ли?
Леле, за малко да пропусна, драги ми приятели - добре, че с изключение на Хигс бозон откриха и антиматерията напълно публично на 8 май 2011 година. Сигурен съм обаче, че на “#Позитано ” 20 тя е открита и развивана надалеч по-рано…

И, нали помните - не споделям нищо повече, само че и нищо по-малко….Засега…. “

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР