А в същото време хора от цялата страна правели опити

...
А в същото време хора от цялата страна правели опити
Коментари Харесай

Малцина Знаят За Това. Ето Я Голямата Драма В Живота На Лили Иванова

А в това време хора от цялата страна правели опити да се доберат до него с вярата за излекуване.

Сред щастливките била и Лили Иванова. Певицата съумява да го посети при започване на 70-те години на предишния век, когато към момента е надалеч от звездния статус, на който се радва по-късно и до през днешния ден, написа „ България през днешния ден ”.

Връзката сред Димков и Иванова прави дъщерята на Тодор Живков — Людмила. Тя също употребила препоръките на лечителя, а по-късно изиграва и най-важната роля в възбраната му за упражняване, която дълго време тегне над него.

Именно Живкова съумява да анулира възбраната и отново с нейно снизхождение Лили стига до лечителя.

Димков прави всичко, с цел да й помогне. Първо ирисова диагностика, като на всички свои пациенти. После й предписва избран хранителен режим и сформира предписания, които певицата извършва съвсем три години.
За страдание по този начин и не съумява да забременее.

Несполуките обаче не помрачават другарството сред певицата и билкаря. Двамата остават близки до гибелта на Димков през 1981 година. За връзките им споделя щерка му Лили.
„ Много хора имаха вяра на баща, само че имаше и такива, които се съмняваха ”, споделя тя.

Според биографи на Лили Иванова, двама са мъжете, от които се пробва да зачене, само че без триумф. Първият е някогашният й брачен партньор доктор Георги Павлов и музикантът Здравко Радоев.

В края на 50-те години, двата аборта и комплицираните интервенции, на които Лили е подлагана в провинциални лечебни заведения едвам не й костват живота.

Първия път, когато помята, е към момента незнайна певица. Тогава тя е омъжена за любовта си от Кубрат — доктор Павлов, с който се среща, до момента в който работи в локалната болница като сестра.
Вторият си аборт Лили прави от известния музиканти Здравко Радоев, до момента в който към момента е омъжена за доктор Павлов.

„ Не пострадвам, че нямам деца. Не съм и длъжна да изяснявам за какво нямам деца. Но публиката заслужава истината.

Днес настоявам, че въпросът за какво нямаш деца в никакъв случай не би трябвало да се задава на нито една жена. Дали има деца, дали няма, за какво няма. Всичко е Божа работа. Бог знае за какво ме е основал. Оперирана съм два пъти от извънматочна бременност.

Това е моята фрапантна история. Не мислете, че тогава лекарите са били по-добри или обслужването в лечебните заведения е било по-качествено. Можеше да те оставят да умреш като куче. Тогава не бях известна ”, споделя в автобиографичната си книга „ Истината ”.

Първия си аборт Лили прави по време на концерт в Разлог. Тогава губи доста кръв, а въпреки да е от група „ А ” се оказва, че нямат банка, с цел да й прелеят. Един от лекарите решил да стане кръводарител и едвам съумели да я спасят.

Оцеляла на ръба.

Проблемът още веднъж се повтаря, само че този път в Ловеч. Лили е оперирана за апандисит, само че когато я отворили открили друго.

Тя получила и кръвоизлив, което станало причина да вършат не една, а две хирургически интервенции. Премахната е и една от маточните й тръби.

Тъй като след интервенция от апандисит вода не се дава, на третия ден Лили се обезводнила и изгубила зрението си.

„ Не мога да виждам, не мога да приказвам, не мога да слушам. Схващат се всички лицеви мускули. Ослепявам и споделям: „ Не виждам и не мога да приказвам ”. Те ме гледат и се чудят какво ми е. Правят консултация с докторите, единствено един от тях се сети.

„ Вода дадохте ли на това момиче? Ами, не сме. Е, за какво? Ами тъй като има апандисит. Да, само че има и друга интервенция. Влейте незабавно физиологичен разтвор. И ме оправиха ”, спомня си за кошмара Иванова.

С днешна дата на певицата не й липсват страсти във връзка с децата. Тя с огромна обич се грижи за внуците на сестра си Магда и двете прекарват всички празници дружно с огромната си фамилия.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР