А те са наистина стилни, защото ни връщат възможността да

...
А те са наистина стилни, защото ни връщат възможността да
Коментари Харесай

Един поглед е прост! 8 стилни визии за пролетта

А те са в действителност стилни, тъй като ни връщат опцията да изглеждаме най-женствено! Заповядайте, девойки!

Всъщност през уикенда подбрах повече от 30 от тях, само че взех решение да ги разпределям на дози, тъй като, първо, изображенията би трябвало да се прегледат в детайли. И второ, би трябвало да разгледаме по-отблизо от какво е изработен всеки тоалет: обувки, чанти, каишки и така нататък.

И по този начин, когато желаете да впръскате малко романтика в живота си, избирате рокля с шевици (или апликации), изтънчен контур и, несъмнено, цветът на момичешката фантазия – розовото. Обърнете внимание, че през този сезон носим и чанти с кръгла форма.

Фусун и лъскави панталони, пардон, панталони. Стилни, елегантни, необикновени. А мечтаният цвят е направил своя отпечатък и тук. Въпреки че… всеки различен – нюд, пудра, пастел – този тоалет също би се изстрелял на открито! Между другото, кремавият колорит на палтото също е страховит! (Все отново ще се трансформира в лятна тематика за палтата!).

Не е ли луксозна? И по какъв начин украсява облика розовото палто! А обувките с отворени пръсти и съединителят – в звук тон звук!

Още една мечтана визия, която ще стои добре както на напълно млади девойки, по този начин и на тези, които към момента са млади по душа. Разбира се, при избран вид кожа би трябвало да се отнасяте с изключително внимание към сходни нюанси, но… постоянно можете да намерите компромис!

Сатенените и копринените рокли с презрамки и спагети са нашето всичко, изключително когато знаем по какъв начин да им намерим добър сателит, като да вземем за пример сако, което е мастило за всички времена (променя се единствено стилът).

Ако не сте склонни да носите тоалети в една и съща цветова гама, разрешете я – визията! – С контрастни цветове. Носете стилно колие. Или пък прикрепете флорална брошка на ревера!

Ето още едно пролетно момиче, което знае по какъв начин да впечатли близките. Нищо ненужно. Но пък подобен грациозен минимализъм! И какъв брой ефектно и в това време повърхностно е завързан коланът. Обърнете внимание.

Рокендролът е жив! А дружно с него е жив и маниерът на носене на “кичозни рокли ” с доста къдрици и кормила, с дебело кожено яке с кости!

Но съгласете се, че всичко в този аутфит е съвършено – от концепцията до  осъществяването. Остава единствено да го повторим, права ли съм, девойки?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР