а първи път в 75 годишната история на ООН най-важното

...
а първи път в 75 годишната история на ООН най-важното
Коментари Харесай

Невероятен успех - ООН избра българска компания

а първи път в 75 годишната история на Организация на обединените нации най-важното събитие - Генералната Асамблея и съпътстващите ги срещи и полемики на най-високо равнище ще се проведат виртуално.

“За по-малко от година ние създадохме платформа, която няма аналог в света и за нас е чест, че Организацията на обединените народи ни избра, с цел да предоставим решение за едно от най-важните и авторитетни световни събития, и виртуално пространство за полемика за бъдещето на Планетата и човешкия вид” сподели съ-основателят и идеолог на платформата, доктор Пламен Русев. Наред с множеството начинания и вложения в софтуерни компании по света, доктор Русев е прочут със своята филантропия и като създател и изпълнителен ръководител на Webit, и дипломат на благосклонност по цифровите въпроси на България.

Международната медия Forbes към този момент дефинира платформата TheVirtual.Show като една от най-иновативните платформи за виртуални събития в света.

This is the platform that people like the UN are using for virtual events. It's an incredibly literal interpretation and shows how little imagination is being applied in this space where there are lots of opportunities
— David Galbraith (@daveg)
“Комуникацията и бизнесът от ден на ден ще избират виртуалната среда, защото е по-лесно - не изисква толкоз доста обмисляне, запаси за командировки и неявяване от офиса и дома; доста по-щадящо природата - без замърсяване на околната среда вследствие на пътувания и съпътстващия CO2 от транспортните средства; стотици пъти по бързо и дейно, тъй като разрешава цялостното бизнес снаряжение и оптимално потребление на цифровите запаси и ноу-хау на компанията.” споделя упованията си за в бъдеще доктор Русев.

Именно заради това той основава концепцията на бъдещия победител и логически избор на Организация на обединените нации, и кани различен изявен софтуерен бизнесмен от България - създателя на най-бързо разрастващата се софтуерна компания в ЦИЕ - Булпрос, Ивайло Славов да основат новата компания дружно с третия съучастник в компанията - Андрей Пешев.

Днес, единствено няколко месеца по-късно, TheVirtual.Show е измежду международните водачи в новия пазарен сегмент на виртуалните събития, които замениха форумите, ревютата и конферентния бизнес.

Пламен Русев изяснява светкавичния триумф на TheVirtual.Show и с обстоятелството, че Webit е бил първия клиент и по този начин светът научава доста бързо за платформата. По този метод най-голямата международна общественост от иноватори Webit се трансформира в ракета притежател за новия бизнес и хиляди събития, и организации научават за неповторимите благоприятни условия, които дава българския стартъп. “За следващ път построяването на положително име, доверие и голям брой партньорства през годините се оказа най-печелившата ни инвестиция!” споделя доктор Русев.

Промяната в метода на правене на бизнес срещи и събития е реалност. Наред с това се трансформират и спецификата на работното място, образователния развой и доста други. Българската платформа има за цел да даде решения за всички тези нови провокации и има софтуерния и ресурсен потенциал, с цел да го направи.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР