, а освен дългия уикенд в златната българска есен си

...
, а освен дългия уикенд в златната българска есен си
Коментари Харесай

Сбъдват се добрите молитви в Свети Мина - slava.bg

, а с изключение на дългия уикенд в златната българска есен си има и мотив – Деня на столицата на 17 септември, можете да се почувствате огромни пътешественици не толкоз в пространството, само че сигурно във времето.

Манастирът Свети Мина не е просто забавно място, само че и обезпечено от нашия опит е светилище, където положителните молебствия имат невероятната мощ да се сбъдват.

Намира се на 7,5 км от центъра на столицата, в бившето село Обрадовци, което в този момент се назовава квартал Бенковски, покрай Централните гробища на София, духовното средище в настоящия му тип е издигнато през 1942-45 година, само че на основите на опустошен от турците остарял манастир. Най-интересното е, че точно на идването на Тодор Живков на власт през 1956 година е издигнат параклисът му.

Основната притегателна мощ на манастира е сбъдването на отправяните тук молебствия за положително. Ритуалът е фактически впечатляващ, защото разрешава уединение в настрана помещение, където всеки може даже на глас да показа това, което му тежи и към което се стреми. Повечето хора отнасят сс себе си светената вода от това място и пречистват с нея домовете си като от време на време ги поръсват.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР