А именно – милионера Лъчезар Захариев. Двамата са на екзотично

...
А именно – милионера Лъчезар Захариев. Двамата са на екзотично
Коментари Харесай

Диляна Попова показа гаджето

А точно – милионера Лъчезар Захариев. Двамата са на екзотично странствуване в Коста Рика дружно с друга известна двойка – Владо Караджов от „ Бригада Нов дом “ и половинката му Цветелина. От фотосите проличава, че четиримата си прекарват много рисково, като всеки ден се впускат в ново преживяване из богатите национални паркове на далечната страна. На последното такова – сафари в дъждовните гори на Монтеверде, превзета от страстта, Диляна Попова не се сдържа и сподели гаджето, написа Интриги.
Реклама
Докато минават през джунглата, моделката снима от джипа компанията, с която пътуват. Освен Владо Караджов и половинката му, в кадър влиза и Лъчезар Захариев. Със сигурност това не е несъзнателно или инцидентно, защото видеото е качено в Инстаграма на Попова.

Може би откакто Блатечки реши към този момент да не крие дамата до себе си, Диляна също е сметнала да надигне завесата на персоналния си живот. Лъчезар Захариев е един от най-богатите ресторантьори у нас. Държи някои от най-оборотните заведения по морето, които му носят милиони годишно. Той е и ръководител на Българската асоциация на заведенията.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР