A+E Networks EMEA (Европа, Близкия изток и Африка) ще поднови

...
A+E Networks EMEA (Европа, Близкия изток и Африка) ще поднови
Коментари Харесай

HISTORY Channel на български език за първи път

A+E Networks EMEA (Европа, Близкия изток и Африка) ще възобнови HISTORY Channel България със специфична местна емисия. От през днешния ден, 9 април, каналът ще излъчва композиция от автентично и интернационално програмно наличие, със характерни рекламни паузи за локални рекламодатели.

HISTORY Channel България ще бъде напълно приспособен за българския пазар, като следва динамичния напредък на A+E Networks в ЦИЕ (Централна и Източна Европа). Той ще се излъчва на български и включва топ сериали като „ Необикновеното с Дан Акройд ”, „ Извънземни от древността “ и „ Изковани в огъня “.

Изабела Уайли, старши вицепрезидент и общоприет управител за Централна и Източна Европа в A+E Networks EMEA, отбелязва: „ България заема основна позиция в пазарния пейзаж на A+E Networks EMEA. Българите посвещават приблизително повече от 5 часа дневно за гледане на телевизия. Затова е явно, че тя играе значима роля в живота им. Нещо повече - богатото историческо завещание на България предизвиква високото оценяване на истории с действителни обстоятелства измежду локалната аудитория. Уверени сме, че нашите отличителни и завладяващи стратегии ще затвърдят HISTORY Channel като водещ избор за българските фенове “.

Местният рекламен брокер The Sales House ще се занимава с продажбите на реклама и рекламни решения за A+E Networks EMEA в България.

Томаш Теодорчик, шеф „ Съдържание и марки “ за Полша и ЦИЕ, прибавя: „ Стартирането на рекламно лъчение в българския HISTORY Channel няма за цел единствено постигане на аудиторията. Става въпрос за стратегическо позициониране на нашата марка, поощряване на значими връзки и стимулиране на въздействащо ангажиране на феновете. Искаме да сме още по-достъпни на локално равнище и този нов старт ще бъде чудесно продължение на активността ни в България “.

Нашата страна е част от ЦИЕ района, който включва 17 страни и се ръководи от районната централа за ЦИЕ на A+E Networks EMEA във Варшава.

За A+E Networks EMEA

A+E Networks EMEA споделя значими истории на всички места. Като водач в развлеченията с действителни обстоятелства, разполага със завладяващо, награждавано наличие, посредством което се свързва с милиони фенове в Обединеното кралство, Северните страни, Бенелюкс, Германия, Италия, Испания, Централна и Източна Европа, Близкия изток и Африка. Мрежата има портфолио от първокласни марки – The HISTORY® Channel, Crime + Investigation®, HISTORY2®, BLAZE® и COSMO TV® – които въодушевяват и вълнуват феновете с хитови франчайзи („ Изковани в огъня “), драми, които би трябвало да се видят („ Викинги “) и истински стратегии („ На лов за балтийско злато “ и „ Рос Кемп: Търсач на потънали съкровища “). Тези истории са световни и местни, линейни и цифрови, както и постоянно завладяващи. С офиси в Лондон, Рим, Мадрид, Варшава, Мюнхен и Йоханесбург, A+E Networks е една в действителност интернационална компания, която възхвалява разликата и многообразието.

За HISTORY Channel

HISTORY Channel е един от най-известните и ценени интернационалните телевизионни марки. А през днешния ден е още по-актуален от всеки път. HISTORY осведоми и забавлява милиони хора, посредством комбинацията си от всепризнати документални филми и забързани модерни формати. Това показва, че HISTORY е жив и здрав, като продължава да споделя значими истории за нашето минало. А те могат да обогатят методите, по които мислим за нашето настояще и бъдеще.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР