Снимка на Кристин от болницата Кристин Илиева отново е в болница!

...
Снимка на Кристин от болницата
Кристин Илиева отново е в болница!
Коментари Харесай

Моделката Кристин отново в болница! Ето какво се случва с нея след катастрофата с Дивна:

Снимка на Кристин от болницата
Кристин Илиева още веднъж е в болница! Моделката, която пострада грубо при злополука, породена от певицата, е призната по неотложност в истанбулска клиника.

Кристин таман се беше прибрала в България след едномесечно лекуване във въпросната болница, когато още веднъж й се наложило да постъпи там. Оказало се, че хубавицата е получила зараза на костите. Наложило се още веднъж да бъде оперирана, с цел да бъде овладяно тежкото й положение.

Преди дни околните на Кристин Илиева оповестиха акция за набиране на средства за лекуването. В момента моделката се нуждае от 65 000 евро, с цел да продължи възобновяване си.

Най- огромната фантазия на Кристин е още веднъж да проходи. Краката на моделката са най- наранени от зверската злополука. В момента тя се придвижва с инвалидна количка. Възстановяването на краката й ще продължи цели две години, предвиждат лекарите.

Междувременно, певицата Дивна, която аргументи злополуката поради превишена скорост, наподобява ще се размине много леко – единствено с отнета брошура за 1 година и санкция от 2000 лв.. Но потърпевшата Кристин Илиева би могла да я съди за телесна щета. Засега обаче няма желание да го прави. Говори се, че певицата Дивна е дала обещание да помогне за лекуването на Кристин със солидно финансово обезщетение.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР