За десетдневен подготвителен лагер в Банско замина днес футболният тим

...
За десетдневен подготвителен лагер в Банско замина днес футболният тим
Коментари Харесай

Хебър потегли с 25 футболисти за лагера в Банско

За десетдневен предварителен лагер в Банско отпътува през днешния ден футболният отбор на Хебър. Старши-треньорът Николай Митов качи на клубния рейс 25 футболисти. Наставникът на „ зелените” остана правилен на себе си и взе за 10-дневния режим 8 състезатели в юношеска и младежка възраст( б.р. виж групата по-долу ).

„ Гробарите” ще останат на високопланински режим в Пирин планина до 3-ти юли, когато ще се завърнат назад в Пазарджик за последния стадий от лятната си подготовка.

По време на кампа в планинския курорт пазарджиклии ще изиграят и 3 контролни мача.

Първи спаринг-партньор на “зелените” ще бъде съставът на Септември (Симитли), който в събота ще ги посрещне на своя стадион “Симитли Арена”.

Началото на мача е закрепено за 18 часа, само че в случай че се осъществен прогнозите за доста топло време е допустимо инспекцията да се изиграе от 20 часа, на осветяване.

На 1-ви юли в Банско Хебър ще премери сили със Славия (София), а два дни по-късно ще играе в Разлог против Струмска популярност (Радомир). Часовете на последните два мача ще се прецизират в допълнение, според от това какъв брой ще бъде топло времето в района.

Групата на Хебър за лагера в Банско:

Вратари: Петър Дебърлиев, Ивайло Василев, Йосиф Киуан

Защитници: Мартин Михайлов, Стойчо Папазов, Мартин Вълчинов, Цветелин Тонев, Иван Дишков

Халфове и нападатели: Олег Димитров, Александър Бастунов, Георги Търтов, Георги Каракашев, Евгени Игнатов, Емануил Манев, Жак Пехливанов, Ивайло Михайлов, Живко Петков, Октай Хамдиев, Тодор Чаворски, Стилиян Тисовски, Димитър Йовчев, Джеймс Лима, Джъстин Лима, Богомил Божуркин, Стоян Сотиров

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР