Курортистка бе пометена от катафалка в Сапарева баня и почина

...
Курортистка бе пометена от катафалка в Сапарева баня и почина
Коментари Харесай

Дрогиран шофьор на катафалка, работещ и като диджей, смаза жена и я уби в Сапарева баня

Курортистка бе пометена от катафалка в Сапарева баня и умря на път за болничното заведение в Дупница. Драмата се разиграла във вторник следобяд наоколо до Минералната баня в града, прецизира struma.bg.

62-г. Марияна Стоянчова от Банкя не била видяна от водача на катафалка Радослав Г., който при маневра на заден ход блъснал дамата. Тя паднала и изплашен, водачът на катафалка та изтичал до Спешен център, който се намира на метри от мястото на нещастния случай, и потърсил лекарска помощ.

Дежурен екип от Спешен център качил в колата за спешна помощ обляната в кръв Марияна Стоянчова, с цел да я транспортират до болнично заведение в Дупница, само че по пътя потърпевшата жена е умряла. Тялото й е закарано за аутопсия в Кюстендил.

На мястото на случая са пристигнали служители на реда от районно управление (на МВР) – Сапарева баня. Шофьорът на катафалка та е тестван с дрегер за алкохол, устройството отчело 0 промила в издишания въздух. Впоследствие е бил установен с позитивна проба за опиати, осведоми Нова тв.

Радослав Г. денем работел като водач на катафалка , а вечерта като диджей в локални заведения.

За случая е известена Районна прокуратура – Дупница. Назначени са експертизи, за да открият събитията по тежкия случай.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР