От 28 юни Москва въвежда специален режим за достъп до

...
От 28 юни Москва въвежда специален режим за достъп до
Коментари Харесай

Москва въвежда специален режим за достъп до заведенията за хранене

От 28 юни Москва вкарва специфичен режим за достъп до заведенията за публично хранене. Ще се позволяват единствено гости, които са преболедували COVID-19 през последните шест месеца, както и имунизирани или хора с негативен PCR-тест. Той обаче ще е годен три дни.
Ресторанти, кафенета и питейните заведения ще би трябвало да създадат и система за инспекция посредством QR код. Заведенията, които не могат да изпълнят тези условия, ще имат право да продават единствено храна за у дома.
Има и бонус - тези, които изпълнят условията, ще могат да работят без ограничаване на работното време, няма да се носят и защитни маски и ръкавици.
„ Мога да кажа, че това е здравно обезчестяване. Ние не даваме единодушието си. Изнудват ни със опасността за уволняване от работа. Това е безусловно неверно решение и не желая да бъда ваксиниран”, сподели Владислав Логунов - гражданин на Москва.
„ Не считам, че хората, които не желаят да се имунизират би трябвало да бъдат ограничавани. Лично аз мисля, че хората би трябвало да се имунизират. Аз и моето семейство го направихме вече”, разяснява Дина, която също е гражданин на Москва.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР