50 млади гвардейци от Румъния и България тренират в школата

...
50 млади гвардейци от Румъния и България тренират в школата
Коментари Харесай

Лудогорец подготвя млади гвардейци

50 млади гвардейци от Румъния и България упражняват в школата на Лудогорец по план " Младите хора и общественото включване в мултикултурния град ", по който ПФК Лудогорец е сътрудник.

25 младежи от Румъния, които желаят да основат по образеца на българските юношески гвардейски отряди и в северната ни съседка, и 25 младежи от отряда в Айтос в границите на три дни, интензивно се приготвят в школата на българския първенец.

Младежите бяха посрещнати персонално от изпълнителния шеф на " орлите " Ангел Петричев и от признака на отбора - орлицата Фортуна. Децата упражняват под управлението на Дилян Георгиев, Милен Маринов и Емил Георгиев, треньори в академията.

В подготовката интензивно вземат участие и двамата представители на Националните армии на Румъния и България.

След занимателните тренировки, младежите попиват познания и опит от екипа на първенеца. По време на лекциите и другите типове тренинги, младежите и представители на тима дискутират изгодите от здравословното хранене, доброволчеството, както и за това какъв брой значими детайли във футбола са екипността и водачеството, и по какъв начин те оказват помощ в всекидневието за дейна гражданска позиция.
 Лудогорец успокои нетърпеливите си почитатели - ще могат да участват на контрола с Ференцварош
Лудогорец успокои нетърпеливите си почитатели - ще могат да участват на контрола с Ференцварош

Но против избрани правила
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР