Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, сряда – 23

...
Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, сряда – 23
Коментари Харесай

Хороскоп за днес – 23 юни

Ето хороскопа на Неда Иванова за през днешния ден, сряда – 23 юни 2021г.:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Този ден прекатурва животи и ориси, вкарва ни в нов коловоз и ни среща с хора, които задълго може да останат в живота ни. Обърнете внимание на външния си тип. Очертават се инцидентни срещи, които трансформират ориси и професионални настройки. Днес стоите на кръстопът, а светофарът пред вас светва в зелено. Тенденцията е проблемите ви бързо да се решат и преградите да се преодолеят.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Денят е удобен за всевъзможен тип козметични процедури. Заемете се със себе си, променете прическа и визия, купете нов тоалет и се постарайте да изглеждате друго. Ще видите по какъв начин и мислите ви ще се трансформират. Днес потребните субстанции прелестно циркулират в тялото ни. Движете се в приповдигнато въодушевление, създайте нови връзки, направете нови поръчки и контракти.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Днес ще се сблъскате със мощни съперници. Бъдете деликатни в избора на посока, цел и партньорство. Постарайте се да изглеждате добре, изключително в случай че усещате, че някой е на път да ви смачка самочувствието. Не давайте препоръки, а се пробвайте да усвоите непознатите и да употребявате една гратис препоръчан ви концепция. Ден на пръстена и колелото. Добре е да се обвържете в почтен съюз.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Съдбата завърта своето колело и трансформира позициите. Някой угнетен излиза отпред, а различен заемащ шефска позиция ще бъде детрониран. В момента може да играете двойни игри и да си позволявате участия в два взаимно конкуриращи се тима. Бъдете деликатни. На 25-и ви следва да изживеете някаква елиминация. Окопайте се на здрава позиция, създайте нови връзки и връзки.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Колелото на ориста се завърта. Ще се случват събития, които ще ви вадят от рецесията, ще ви обезпечават тласък и финансиране и ще ви свързват с подобаващите хора. Облечете новите облекла, откажете се от старите способи на работа, напаснете се на измененията, които изискват нов метод в новата обстановка. Днес потребните мисли и субстанции прелестно се усвояват. Вие сте на ход.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Ден на промяна, конкуренцията е безмилостна. Родените в първата декада може да изтърван влака към успеха в желанието да бъдат на доста места по едно и също време. Отложете пътувания, в случай че работата и дадените обещания го изискват. Спазвайте закони и разпореждания. Може да бъдете глобени и да загубите нещо скъпо. Постарайте се да изглеждате в звук с ситуацията.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Този ден може да преобърне една губеща за вас обстановка в печеливша. Постарайте се да изглеждате добре и да извършите усещане на всички места, където отивате. Ще ви посрещат по облеклата и визията, а ще ви изпращат по мозъка. Явете се на състезания и прослушвания, дайте най-хубавото от себе си и може да заемете по този начин мечтаната позиция. Колелото на ориста се завърта.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Което е било изпод, подтискано и лимитирано се освобождава и потегля нагоре. Направете опит за внедряване в нова среда, не се ограничавайте в избора на посока и цел. Една смяна във външния тип ще ви се отрази добре. Купете си нов тоалет, освежете се в салон за разкрасяване. И в случай че желаете в бъдеще да мислите и да се грижите за околните си, в този ден първо да се погрижите добре за себе си.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Този ден сменя модела, трансформира разпоредбите и слага нови хора на позиции значими за бъдещата ви работа. Чакайте покачване и преназначение. Днес и на следващия ден Луната е във вашия знак в съпротива на Меркурий. Ще водите тежки борби и нека съумеете да се измъкнете от едно напористо въздействие и диктат. Очертават се пътувания, само че във ваше неявяване някой ще опита да се разпорежда с делата ви.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Ден на пръстена и колелото. Вървите към обвързване и договаряне, към стабилизиращи връзки и контракти, а някой е на прага на годеж или женитба. Чакайте и направете оферти. Ще се случват събития, които ще ви притеглят към нужните за бъдещето ви сътрудници. Постарайте се да изглеждате добре. Кръвта се обновява, мислите текат в вярната посока и любовта е до вас.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Днес елементарно се усвояват нови познания и уроци. Правите първа крачка в непозната активност и среда или притегляте ново попълнение в работата си. Ако до в този момент сте били притискани от събитията през днешния ден ще получите някакво преимущество и облекчение, което ще ви даде глътка въздух и ще изправи на крайници персоналният ви бизнес. Добре е да се подписват нови контракти, да се одобряват и вършат поръчки.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Този ден завърта колелото и вади на напред във времето всичко незавършено и подценено в предишното. Ще се наложи да се посвиете и да извършите дадените обещания, преди да тръгнете напред по пътя на персоналната упоритост. Може да се отсрочат пътувания или да се наложи пренасяне на по-неизгодна позиция. Нещо планувано отпада. На повърхността излиза неглижираното от предишното.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР