В пълна секретност топактьорът Любо Нейков и неговите приятели от

...
В пълна секретност топактьорът Любо Нейков и неговите приятели от
Коментари Харесай

Любо Нейков и „Комиците“ правят сериал

В цялостна секретност топактьорът Любо Нейков и неговите другари от „ Комиците “ работят върху комедиен сериал. След като бъде приключен, той ще бъде препоръчан на някоя от малките екрани. Новината бе намекната преди време от Христо Гърбов в изявление пред „ България Днес “.

„ Надявам се комедийният сериал, който сега мисли Любо Нейков за нашата групичка, да тръгне по-скоро. Това ще е спасението ни от пандемията. Иначе комедии по малкия екран няма. На самия него също доста му се „ появява на екрана “, само че най-вeчe му се играе във филми. Има обаче едно мислено в главата “, сподели Гърбов.

Самият Нейков отхвърли да разяснява тематиката само че не отхвърли, че той и сътрудниците му снимат. Макар в последните години да бяха направени доста български сериали, напълно дребна част от тях бяха комедийни.

След фурора и многото сезони на „ Столичани допълнително “, в този момент явно още веднъж следва да гледаме смехории със същите реализатори. Какви и защо ще са сериите, следва да забележим.

Иначе самият Нейков влезе в „ Откраднат живот “, въпреки и единствено за няколко серии. В момента сценаристите на сериал „ Татковци “, който ще се излъчи по Би Ти Ви, също обмислят реплики и за комика, който постоянно твърдял, че най-важната роля в живота му е тази на татко.

В същото време Нейков обмисля и нови разновидности на шоуто „ Комиците “, което към този момент измести късното шоу на Николаос Цитиридис, най-малко за лятото.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР