Българските национали спечелиха три бронзови отличия от участието си на

...
Българските национали спечелиха три бронзови отличия от участието си на
Коментари Харесай

Три медала за боксьорите ни в Розето

Българските национали завоюваха три бронзови оценки от присъединяване си на Европейското състезание по бокс за мъже и дами до 22 години в Розето, Италия. В полуфиналните срещи, които се организираха през днешния ден, родните представители позволиха провали и не съумяха да стигнат до мачовете за купите в своите категории.

Мелис Йонузова откри програмата за нашите в категория до 69 кг. Националката ни хвърли всички сили, само че в последна сметка отстъпи на представителката на домакините Анджела Карини с 0:5 съдийски гласа. Мелис бе тази, която търсеше размяната на удари, само че за жалост нейните опити в множеството случаи не намираха задачата, което докара и до провалянето.
 Японците не желаят Олимпиадата?
Японците не желаят Олимпиадата?

Нисък % от интервюираните поддържаха провеждането на форума

Във вечерната сесия Ергюнал Сабри се изправи против руснака Аминтаза Бекишев в категория до 49 кг. Българинът опита да е по-предпазлив и да търси контраатакуващ жанр. Руснакът обаче съумя да предугади дейностите и с доста експанзия и точни офанзиви стигна до триумф с 4:1 гласа.

Многократният ни медалист от огромни шампионати при подрастващите Ясен Радев пък позволи проваляне с 0:4 от мощния украинец Максим Халиникев в категория до 52 кг. Родният гений, който е единствено на 19 година, хвърли всички сили, само че изостана в съдийските карти след първите два рунда. Той опита заключителен взлом, само че за жалост това не бе задоволително. Двубоят още веднъж даде доста страсти, а Ясен сподели, че занапред ще натрупа убеденост и позитиви при навлизането си в мъжкия бокс.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР