Тома Биков и Александър Иванов от ГЕРБ пуснаха поредното видео

...
Тома Биков и Александър Иванов от ГЕРБ пуснаха поредното видео
Коментари Харесай

От ГЕРБ търсят бившата фирма на шефа на НАП

Тома Биков и Александър Иванов от ГЕРБ пуснаха следващото видео във Facebook, в което проверяват договорката по прехвърлянето на компанията на шефа на Национална агенция за приходите Румен Спецов. Този път двамата са в с. Черни връх. Те се пробват да намерят Валери Русинов, който в друга компания е съучастник на Данаил Николаев - лицето, закупило преди 5 години за 500 лв. компанията на Спецов.

" Валери Русинов не живее тук от 10-ина година и не се е появявал. Това е, човек, който е минал пътя от Италия до България, тъй като не е имал пари за рейс. Последния път, когато са го видели в селото, е идвал пешком от Лом. Очевидно е професионален дебитор. Очевидно с Данаил Николов са професионални длъжници и част от скица за източване на парите на данъклоплатеца ", разяснява Тома Биков.

Той изрази безпокойствие какво ще откри инспекцията на прокуратурата, защото по думите му това са незаконни схеми, само че част от тях са законни.

" Нищо със Спецов не е наред. Г-н Румен Спецов не може да бъде началник на данъчната администрация с такива бизнес сътрудници и с присъединяване си в такива схеми ", безапелационен е Биков.

 

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР