Д жорджо Армани намекна на кого възнамерява да възложи да

...
Д жорджо Армани намекна на кого възнамерява да възложи да
Коментари Харесай

Кой ще смени Джорджо Армани начело на модната му империя?

Д жорджо Армани загатна на кого има намерение да разпореди да оглави стилната му империя при представянето на първото му ревю онлайн от началото на пандемията и след случая през есента, поради който постъпи в болница за две седмици, заяви Асошиейтед прес.

Дизайнерът, който е на 86 години, нормално заобикаля да дава отговор на въпроси за бъдещето на стилната му империя, само че тематиката стана настояща, откакто при рухване през есента той счупи лявата си раменна кост.

За подготовката на дефилето с сбирката мъжка мода дизайнерът разчита на Лео Дел'Орко,

с който работи от 1977 година и който оглавява мъжката мода за всички сбирки на Армани: "Джорджо Армани ", "Емпорио Армани " и "Армани ексчейндж ".
 Армани сбирка мъже
"С времето той стана по-зрял и по-твърдоглав ", споделя Армани за Дел'Орко. "Подготвям бъдещето си с хората към мен ", сподели дизайнерът, като загатна Дел'Орко и племенницата си Силвана Армани.

В края на шоуто Дел'Орко оказа помощ на Армани да слезе по стълбите до подиума, с цел да одобри овациите.

"Ако изпитвам известна неустановеност, е поради това ", сподели той зад кулисите, акцентирайки огромния белег на ръката си.

Джорджо Армани показа, че бил най-нетърпелив да отиде още веднъж на кино след облекчаването на рестриктивните мерки и преди двадесетина дни бил в киносалона.

Когато си тръгвал, двама души били седнали на стълбището и блокирали пътя му. Бодигардовете на Армани не съумели да му се притекат в точния момент на помощ. "Не уцелих стъпалото и паднах. Не мога да опиша какъв брой мъчително беше ", описа той.

Въпреки това той съумял да взе участие в подготовката на шоуто за показване на мъжката сбирка, както и на сбирката висша мода "Армани приве ", която ще бъде показана в Париж през юли.

Представянето на новата сбирка мъжка мода беше първото дефиле онлайн на Армани, откогато през февруари 2020 година Италия засече новия ковид.

Преди петнадесет месеца Армани беше и първият фешън дизайнер, който затвори залата за аудитория по време на Седмицата на модата в Милано, единствено час след регистрирането на първия случай на COVID-19 в Милано.

"Дигиталното е нужда ", сподели Армани и акцентира, че то е опция за хората, които към момента не могат да пътуват, с цел да демонстрират сбирки и да следят спектакли. "Но то не може да размени същинското дефиле, опцията да видиш материите и по какъв начин се движат моделите ", добави той.

"Обратно там, откъдето започнахме "

Модният дизайнер е нарекъл сбирката си пролет-лято 2022 "Обратно там, откъдето започнахме " в чест на първото си ателие и градината, на същото място, където живее и до през днешния ден.

В сбирката доминират тъмносиньо, бяло и пясъчно в комфортни модели, подобаващи за градинско празненство или разходка край брега на морето.

Тъмносини блейзъри се съчетават с необятни бели панталони и ризи с бейзболни яки. Публиката приветства риза с цвят фуксия под електриково наследник костюм с бермуди. Ленени ризи без яки в екрю са освежени от червени ленти и се носят с бермуди в морско зелено или фуксия.

Повечето от моделите, които дефилираха на подиума, носеха защитни маски. "Трябва да сме деликатни. Не мисля, че всичко е завършило. Не си казвайте "свърши се ", тъй като малко ни би трябвало, с цел да паднем в пропастта ", сподели Джорджо Армани.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Една русокоска срещнала друга и си приказват: - Мила, защо мечтаеш? - Ами да срещна положителната самодива и тя да ме попита за какво… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниНие усещаме нашата неразривна културна и историческа връзка с ЕвропаКартината е нарисувана на гърба на олтара в лутеранската черква " Свети Йоан " в немския град КрайлсхаймВасилев: Национална агенция за приходите към този момент са спечелили дело за над 200 млн. против Васил БожковТя е отменила възбраната за всякакво строителство на предпазените дюни в местността КавацитеГрупа състезатели по ММА, отпред с Недков, влязоха в Министерството на младежта и спорта в петъкНашествие на полски мишки принуди австралийските управляващи да стартират евакуация на стотици пандизчии и личен състав от затвор в щата Нов Южен УелсТялото е намерено от сътрудници на умрелия малко преди 12 часаОт 3 юни бе изменена късата характерност на ваксинатаЯнев: Макар и като служебно държавно управление, сме си сложили задача за съответните ресориЗа какво се извини 19-годишната звезда, спечелила " Грами " Приложението се е появило в телефоните на хора в американския щат МасачузетсОт Центъра за генно инженерство и биотехнологии разясняват, че тази успеваемост е реализирана след три дози.През последната седмица в Германия съвсем не минава ден, в който да не се оповестява за удавили се хора. Повечето от жертвите са деца, измежду които и три девойки от България. Защо се стига до тези трагични произшествия?Разликата сред двете водещи политически обединения към този момент е единствено 1,5%Извършителят е престъпно проявенОчакват се до 38-39 градуса на обособени места в странатаОт мрежата

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР