Модиво е онлайн магазин, който предлага изключително разнообразие от мъжка,

...
Модиво е онлайн магазин, който предлага изключително разнообразие от мъжка,
Коментари Харесай

Какви отстъпки има в сайта на Модиво?

Модиво е онлайн магазин, който предлага извънредно многообразие от мъжка, дамска и детска мода. И най- капризните дама или господин могат да намерят това, което им е по усета и в същото време да следват стилните трендове с истински и качествени артикули.

В Модиво ще намерите извънредно многообразие от артикули на над 300 марки, измежду които са Max Mara, Guess, Versace, Red Valentino, Elisabetta Franchi Chantelle,Pinko, и още доста други. Якета, дънки, тениски, рокли, спортни екипи, панталони, поли,бельо, пижами. Всеки ще открие за себе си облекла и аксесоари, които дават отговор на стила и характера му. Тук ще откриете необятна гама ежедневни, публични и спортни дрехи, съобразени със сезона и актуалните международни фешън трендове. За децата има невероятни комплекти, тишърти, клинове, рокли, якета, блузи и къси панталони. Всички те са препоръчани в забавен дизайн, разнообразни цветове и са на добра цена!

Модиво предлага още многообразие от съчетания и контрасти с разнообразни аксесоари за вашият тоалет. Това са богати сбирки от шапки, чанти, обувки, очила, бижута, портфейли и колани. Така те се стремят да задоволят и най- дребният каприз на своите клиенти. А какво по- хубаво от това в един магазин да намерите всичко належащо от качествени облекла до всички нужни допълнения към тях. Доставката над избрана сума е безвъзмездна, а в случай че ви се наложи можете да върнете купеното от вас до 30 дни. От Модиво знаят по какъв начин да привлекат нови клиенти като дават отстъпка от 18 лв. за всеки новорегистрирал се клиент. Периодично има и сезонни и празнични понижения.

В момента се оферират понижения до 50% на огромен размер от артикули.

Дамите ще открият понижение на тишърти, топове, летни рокли, спортни къси панталони, клинове и бикини от 18 до 40%. На прага на лятото тук можете да получите от 14 до 50% понижение на бански костюми. Ежедневните рокли са със приблизително 30% отстъпка. От 10 до 30% е понижена цената на кецове, сандали, чехли, джапанки и еспадрили. И откакто сте добавили в дрешника си облекла и обувки за новият летен сезон обърнете внимание и на аксесоарите.

В Модиво ще откриете нови модели от слънчеви очила на Hugo, Fendi, Vogue и Michael Kors. Неотлъчен аксесоар от дамският тоалет е и чантата. В Модиво оферират чанти с друг размер, цвят и предопределение. От дребни и стилни чанти, спортни сакове, раници, чанти за през рамо и даже плажни чанти.Стилните и маркови бижута като моден часовник от Cluse или обеци, гривна или колие от Guess ще са още едно прелестно допълнение към вашият тоалет.

Мъжете могат да се възползват от понижените сега ризи, дънки, спортни или плувни къси панталони и още доста и разнообразни артикули съгласно усета и нуждата им. В допълнение в кошницата могат да прибавят моден часовник или слънчеви очила на преференциална цена.

Освен на уеб страницата на Модиво за това какви спомагателни отстъпки оферират може да разберете и като посетите уеб страницата на. Предоставените от тях промо кодове ще създадат извършването на покупки ви още по- преференциално. Така ще получите спомагателна отстъпка от крайната цена.

Всичко, което би трябвало да извършите е да посетите уеб страницата на Модиво и да посетите бранша за разпродажби. Там благодарение на комфортен филтър ще откриете мечтаните от вас облекла, обувки и аксесоари в мечтаният от вас цвят и размер. Когато приключите с извършването на покупки и кошницата ви е към този момент цялостна не забравяйте да добавите промо код от Отстъпка. БГ, с което ще получите спомагателна отстъпка за покупките си.

Ако желаете качествени и маркови облекла и аксесоари на преференциална цена то посетете уеб страницата на Модиво. може да намерите на уеб страницата Отсъпка.бг и ще получите най- положителното на добра цена с огромни отстъпки. А с цел да намалите в допълнение крайната сума при извършването на покупки си посетете уеб страницата на Отстъпка.БГ с цел да разберете какви спомагателни отстъпки ви оферират от там.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР