Porsche обяви, че нова спортна версия на модела Cayenne е поставила

...
Porsche обяви, че нова спортна версия на
модела Cayenne е поставила
Коментари Харесай

Спортна версия на Porsche Cayenne с нов рекорд на Нюрбургринг

Porsche разгласи, че нова спортна версия на модела Cayenne е сложила връх за SUV модел на именитата писта Нюрбургринг Нордшлайфе.

В леко замаскиран тип, автомобилът, който все още не е показан публично от Porsche, е постигнал време от 7:38.925 минути за изминатите 20.832 километра на пистата и е бил удостоверен като най-хубавото постижение в категорията "SUV, офроуд автомобил, ван и пикап ".

От Porsche споделят, че новата версия на Cayenne е била създадена с концепцията за върхово пътно държание, като за база за разработката на колата е използвана модификацията Cayenne Turbo Coupe. "Рекордното време на Нордшлайфе потвърждава динамичните благоприятни условия на нашия нов спортен SUV ", разяснява Стефан Векбах, вицепрезидент на продуктовата линия Cayenne.



Използваният по време на инициативата представител на Cayenne е бил удостоверен като сериен автомобил, като единствените промени са били свързани с монтирането на спортни седалки и тръбна рамка, предпазваща интериора. Използваните гуми са специфична версия на Pirelli P Zero Corsa, които ще бъдат включени в стандартното оборудване на новия състезателен SUV модел.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР