Появиха се първите снимки на новия H6 Coupe HEV, публикувани в

...
Появиха се първите снимки на новия H6 Coupe
HEV, публикувани в
Коментари Харесай

Haval с модерен, икономичен и хибриден кросовър със страхотен дизайн

Появиха се първите фотоси на новия H6 Coupe HEV, оповестени в мрежата. Те подсказват че Haval се готви да показа купе-подобна версия на известния кросоувър H6 с хибриден силов елемент. Въпреки обстоятелството, че премиерата се чака скоро, производителят не бърза да споделя снимки на новия си модел. Вместо него това обичайно се прави от Министерството на индустрията на Китай.

Съдейки по фотосите, новият Haval H6 Coupe HEV ще се разграничава от базовия кросовър по броните и радиаторната си решетка. Дизайнът на светлините е друг откъм гърба, хибридът също има друга линия на стъклата и покрива. Друга специфичност са ярките акценти върху тялото. В този случай светлозелени или оранжеви цветове, които добре се съчетават добре с бялото тяло на купето.

В двуцветно решената кабина на новия Haval H6 има цифрово арматурно табло, "плаващ " екран на мултимедийната система с огромен диагонал и шайба за превключване на режимите на предаване.

Размерите на новия Haval H6 Coupe HEV се различават от нормалните H6. Крос-купето има 4714 мм дължина, 1940 мм широчина и 1729 мм височина. Междуосието е 2738 мм.

Кросовърът се задейства от хибриден силов елемент, състоящ се от 1,5-литров турбодвигател с мощ 154 к.с. и електромотор. Уредът работи взаимно с роботизирана скоростна кутия има предно задвижване или на всички колела. Според производителя разходът на гориво в комбинирания цикъл ще бъде 4,9 л / 100 км.

Точната дата на премиерата на купеподобния кросоувър Haval H6 Coupe HEV все още не е оповестена, само че е известно, че новият продукт ще бъде показан в близко бъдеще. Автомобилът ще бъде пуснат в продажба през есента.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР