Най-големите, най-ефективните, безопасни и чисти автомобили отново застанаха на старта“ на най-голямото

...
Най-големите, най-ефективните, безопасни
и чисти автомобили отново застанаха на
старта“ на най-голямото
Коментари Харесай

20 премиери в тежката автомобилна индустрия представя TRUCK EXPO 2021 в Пловдив

Най-големите, най-ефективните, безопасни и чисти коли още веднъж застанаха „ на старта “ на най-голямото събитие в сектора на тежката автомобилна индустрия в България. TRUCK EXPO 2021 отвори врати от 10-ти до 12-ти юни. За първи път в Пловдив, на територията на Международния панаир, Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП) представя новите модели и технологии в камионите, автобусите, лекотоварните и специализираните транспортни средства.

„ За мен е огромно наслаждение, след дълго, двегодишно очакване, още веднъж да организираме това ревю. То постоянно е било празник и за нас, изложителите, и за всички наши клиенти, и за почитателите на товарните коли. Очаквам, след като решихме да го преместим в този прекрасен град и в това хубаво време, да ни върви и да имаме едно прелестно преживяване тези три дни “, сподели заместник-председателят на ААП и началник на секция „ Товарни автомобили в асоциацията Георги Загоров. Той означи съвпадението на старта на изложението с днешния Спасовден – денят, в който честват водачите и им пожела здраве, доста безаварийни и безопасни километри. „ Искаме TRUCK EXPO да се върне в календара всяка година. Това е първото голямо ревю и се надяваме то да повлече крайник и да се задвижат колелата на цялата автоиндустрията в България, както и в Европа и по света. Желая на всички посетители - почитатели на товарните автомобили - приятни преживявания, както на пистата, където могат да тестват автомобилите, по този начин и да минат по всички щандове, с цел да се срещнат с най-новите постижения в нашия отрасъл, свързани с ефективността, сигурността, екологията и комфорта на водачите “, подчерта Георги Загоров.

Изложението бе намерено от министъра на транспорта, осведомителните технологии и известията Георги Тодоров. Той подчерта, че прекъсването или ограничаването на интернационалния трафик на пасажери и товари, е гибелен за икономиката на всяка страна и се отразява отрицателно върху качеството на живот на всички поданици. Това по категоричен метод пролича през изминалата година и изключително в първите месеци на пандемията. „ Уверен съм, че са направени задоволителни старания както на вътрешно, по този начин и на европейско равнище да се стимулират и запазят работните места и бизнеса на самите превозвачи “. Министър Тодоров обърна изключително внимание на пътната сигурност и на пакета „ Мобилност “, по който позицията на българската страна остава непроменена. „ Там ще отстояваме правата си до дъно, защото по този метод способстваме за нашата стопанска система, пазим нашите работници, нашите предприемачи “, категоричен бе министър Тодоров и пожела успех на изложителите и целия отрасъл.

В TRUCK EXPO тази година вземат участие над 50 фирми изложители, които съставляват повече от 100 международни марката в автомобилната индустрия: BMC TRUCKS, CITROEN, DAF, DODGE, FORD TRUCKS, HONDA, ISUZU, IVECO, MAN, MERCEDES-BENZ, MITSUBISHI, OPEL, OTOKAR, PEUGEOT, PIAGGIO, RAM, RENAULT, RENAULT TRUCKS, SCANIA, VOLVO TRUCKS, както и производители на ремаркета и полуремаркета WIELTON, SCHMITZ CARGOBULL, KRONE, OTTO TRAILER, хидравлични системи за товарни автомобили, сервизно съоръжение. Палитрата от артикули и услуги за сектора допълват компании за резервни части, съоръжение и екипировка, гуми, масла, аксесоари и консумативи, финансови принадлежности и услуги, вериги бензиностанции, застрахователни компании. Върху 12 000 кв.м. изложбени и сервизни площи, още толкоз тест драйв зона, са показани над 150 eкспоната и повече от 20 автомобилни министър председатели за България.

Акцент още веднъж ще бъде потребителското изживяване с обичайния тест драйв на най-новите модели. На щандовете си изложителите провеждат многобройни игри, томболи и изненади за посетителите на ревюто. Един от тях ще спечели голямата премия на TRUCK EXPO 2021– да гледа на живо старт от Формула 1 от трибуната на пистата „ Хунгароринг “ в Будапеща, Унгария.

TRUCK EXPO e преживяване. Не го пропускайте на 11 юни - от 10:00 до 18:00 часа и на 12 юни, събота - от 10:00 до 16:00 часа.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР