Лекотоварното подразделение на Volkswagen разкри първите подробности за иццяло новото поколение на

...
Лекотоварното подразделение на Volkswagen
разкри първите подробности за иццяло
новото поколение на
Коментари Харесай

Това е новият Volkswagen Multivan

Лекотоварното поделение на Volkswagen разкри първите детайлности за иццяло новото потомство на емблемата си Multivan, което ще бъде първото в историята на модела, налично и в зареждаем (PHEV) хибриден вид.

С напълно нов, само че все по този начин разпознаваем дизайн, новият Volkswagen Multivan обещава товарна съдържимост от до 4053 литра, както и извънредно с основен акцент върху трите реда персонално завършени седалки.

С представянето на новата генерация Multivan, лекотоварното поделение на Volkswagen навлиза в нова епоха на своята история, като от компанията разясняват, че фамилията Bulli ще бъде изградено около три съществени пазарни предложения- Multivan, лекотоварният и употребен като база за създаването на щемпера California Transporter 6.1 и напълно електрическия ID.Buzz, който ще забележим през идната година и който ще се предлага както в пътническа, така и в лекотоварна версия.

Основен акцент при новия Multivan е неговата eHybrid PHEV хибридна версия, която обещава максимална мощ от 218 конски сили, както и опция за придвижване в чист електрически режим. От Volkswagen споделят, че тази версия на Multivan ще потегля винаги само в чист електрически режим (при наличие на заряд в батерията) и ще бъде в състояние да подсигурява ежедневна мобилност в този режим при стандартни изисквания във връзка с пробега. При намален заряд и/или при придвижване с високи скорости ще се задейства TSI бензинов турбоагрегат.

Новият Multivan ще се предлага също по този начин и в бензинови мощностни версии- 136 и 204 конски сили, а на по-късен етап- през следващата година, ще бъде стартирана и дизелов вариант със 150 конски сили.

В общоприетото съоръжение на всички представители на Multivan ще фигурира роботизирана DSG предавателна кутия, система Car2X за ранно уведомяване при опасност на пътя напред, спирачен асистент, система за уведомяване при неволно овакантяване на пътното платно, круз надзор и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР