Специалистът в областта на доработката на автомобили от портфолиото на Audi-

...
Специалистът в областта на доработката
на автомобили от портфолиото на Audi-
Коментари Харесай

ABT Sportsline показа най-ексклузивното си творение

Специалистът в региона на доработката на коли от портфолиото на Audi- ABT Sportsline, разкри детайлности за най-ексклузивното, съгласно компанията, свое създание.

Новата самодейност на тунинг компанията е наречена тематично на името на основателя си- Johann Abt Signature Edition, и представлява лимитирана серия от 64 автомобила, за база на създаването на които е употребен моделът RS6. От ABT Sportsline споделят, че всеки един от автомобилите ще бъде съединен ръчно, като на месечна база ще се осъществят единствено по 6 коли.

Освен множеството тематични дизайн и стилизирани решения по екстериора и интериора на колата, доработената от ABT Sportsline версия на Audi RS6 дава обещание и сериозни динамични и скоростни усъвършенствания. По време на тествания с колата, от компанията са отчели ускоряване от 0 до 100 км/ч за 2.91 секунди, което е с 0.69 секунди по-добър индикатор в съпоставяне със серийната версия на спортното комби.

Johann Abt Signature Edition осъществяването на RS6 обещава също по този начин опция за ускорение от 0 до 200 км/ч за 9.79 секунди и 28.35 секунди за достигането на границата от 300 км/ч. Според тунинг-компанията, последният от резултатите е с над 20 секунди по-добър в съпоставяне със стандартното RS6.

За достигането на оптималната си скорост на придвижване от 330 км/ч, Johann Abt Signature Edition разчита на доработен до максимална мощност от 800 конски сили и максимален въртящ миг от 980 Нм задвижващ елемент.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР