Наоми Осака вече реши, че за нея и психичното ѝ

...
Наоми Осака вече реши, че за нея и психичното ѝ
Коментари Харесай

Острите коментари на Пиърс Морган за Наоми Осака

Наоми Осака към този момент реши, че за нея и психологичното ѝ здраве е най-добре да се откаже от присъединяване си на Ролан Гарос, тъй като не среща схващане, а солена санкция.
 Наоми Осака, Ролан Гарос и отказването на тенисистката от шампионата
Наоми Осака не устоя на напрежението

От какво страда тенисистката

По-странното е, че огромна част от сътрудниците ѝ на корта също не демонстрираха угриженост към нея и към посланието, което се опита да насочи с отхвърли си да дава изявленията след мачове. Това бунтарско държание не се понрави и на Пиърс Морган , който е прочут с огромната си уста и хапливи мнения.

Морган употребява колонката си в Daily Mail, с цел да нападне тенисистката, а по-късно получи и много отрицателни мнения за позицията си. Бившият водещ на Good Morning Britain написа, че Наоми Осака безспорно е измежду най-хубавите тенисистки в света.

Посочва и че е измежду най-добре платените, само че толкоз с хвалебствията, тъй като по-късно я назовава " арогантна и капризна хитруша ". За Пиърс Морган единственото пояснение за решението на японката е, че славата и парите са надули егото ѝ до нечувани размери.

Според журналиста санкцията след първия ѝ мач, която беше в размер на 15 000 $, няма да е проблем за Осака, тъй като тя изкарва по 6000 $ на час и до момента в който спи ще я е изплатила. И това несъмнено е типична остра позиция, която през годините Морган е изразявал за не една и две известни персони.

What does her skin colour have to do with it? I’d have written the same column if Naomi Osaka was white. For you to now play the race card to attack & silence any perfectly justified criticism of her behaviour is shameful.
— Piers Morgan (@piersmorgan)
В обществените мрежи пък беше атакуван за думите си, като някои хора считат, че е толкоз изострен в рецензиите поради цвета на кожата на Наоми Осака. Пиърс Морган обаче даде да се разбере, че това няма никакво значение, тъй като би написал безусловно същото и в случай че тенисистката беше бяла.

Yes trolls, I have a real problem with female black tennis stars....
— Piers Morgan (@piersmorgan)
За да затвори устите на критиците си, разгласява фотография, на която е със Серина Уилямс, с цел да покаже по този метод, че няма проблем с цветнокожите дами. Но това не го избави от още нападки.

Piers Morgan walked off his own show’s set after 90 seconds of gentle critique but can’t understand why Naomi Osaka withdrew from one tennis match after years of media ignited mental health struggles. Smh
— Qasim Rashid, Esq. (@QasimRashid)
В Twiitter му беше припомнено, че самият той напусна личното си шоу, тъй като не можа да изтърпи рецензия за няколко минути, само че пък се чуди за какво Осака недоволства против някои публицисти и въпросите им.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР