Лорд Евгени Минчев е роден на датата на гибелта на

...
Лорд Евгени Минчев е роден на датата на гибелта на
Коментари Харесай

Гласят Михаела Маринова за „Певец на годината“

Лорд Евгени Минчев е роден на датата на гибелта на Христо Ботев. Той е награждаван стихотворец, приет благотворител и учредител на актуалния Пи Ар в България. Името му се свързва със стотици дарения, измежду които най-вече за изоставени деца или деца в потребност. Това е и благотворителната му идея, обвързвана с неговия рожден ден. Той ще подари нужни предмети и средства за дома за деца в село Дрен. Евгени е неоспорим естет и сериозните му слова всяка седмица стряскат „ засегнатите “ посредством неговите мнения за вестник Телеграф. Британската му биография наброява към този момент повече от 15 години, в които Минчев се трансформира в „ негласния дипломат “ на страната ни там. Освен уредник на най-българските събития на Острова Мартеница бал и Българо Британски Бизнес Бал, той е измежду членовете на комитета на Руския бал в Лондон, посетител и донор на Poppy бал набиращ средства за Британския Кралски Легион.

Най-желан и способен коментарор по въпросите за кралското семейство

Гостите са сюрпризирани от интериора, където си дават среща разнообразни столетия, без да е търсено историческо подобие. Тук битуват в аристократично успокоение долап с позлатени крайници, инктрустирани с аметисти, бюфет от 17- ти век, за който се споделя, че идва дребен палат покрай Лондон, а дребни масички са тиха респект за отминалото време на барока. Евгени ободрява този интериор с картини на разнообразни създатели, като измежду тях са творби на проф. Валентин Старчев, проф. Иван Нинов, учен Светлин Русев, Николай Панайотов, Георги Баев и други. Почетно място в спалнята е отредено на дрешник, цялостен с най-причудливи фешън комбинации с които лордът- благотворител свети по събития у нас и по света. Всички негови фенове и клиенти наддават по какъв начин ще бъде облечен на рождения си ден, само че това е залог, с който постоянно никой не може да се оправи.

Нотариус Милена Георгиева ще следи строго номинациите като съпредседател на Комитета

Дни преди рождения си ден, лорд Евгени Минчев изненада съседите си на улица Оборище като инсталира портрет на Емил Димитров на терасата си. Ситуацията става още по-забавна, поради обстоятелството, че единствено на метри от парцела на известния Пи ар и благотворител е мансардата на Лили Иванова. 50 килограмовият портрет е направен от Коко Арт и тежи близо 50 кг. Той е изработен от пясък и бетон и е рядко произведение на изкуството. Самият лорд Минчев отхвърля, само че е чут от негови близки да споделя, че е поставил Емил на терасата си, с цел да нервира Лили, когато се прибира вкъщи си. Макар да няма никаква очевидна омраза сред двамата жители на Оборище, осведомени настояват, че Лили и Евгени „ не мелят брашно дружно “.

Дует Експоуз са номинирани за дует на годината

Междувременно лорд Минчев приготвя притежаваният от него конкурс Певец на годината, където още веднъж Лили Иванова е подценена, като няма даже една номинация . За Певица на последните 20 години е посочена Силвия Кацарова а самата гала- гала е отдадена на паметта на Ваня Костова. В разнообразни категории са номинирани още Мими Иванова и Развигор Попов, хитовата Михаела Маринова, дебютантите Валентин Велчев и Лиа, Ди Рамос, дует Експоуз и други. Гала- церемонията ще се организира в настоящия клуб The Steps а гостите ще варират от авторитетни бизнесдами до посетители от Милано, Лондон и Тел Авив. Председател на организационния Комитет е фамозният ортопед- травматолог доктор Йовко Червенков.

В рамките на връчване премиите Певец на годината ще бъдат празнувани два рождени дни- този на кралицата на Англия и на лорд Евгени Минчев , които честват в един и същи ден. Евгени е прочут донор и филантроп на Британския Кралски Легион, което го прави непосредствен до избрани кръгове в кралското семейство. Без да парадира с тези обстоятелства, той е непосредствен с внучката на кралицата принцеса Беатрис и внука на крал Джордж Пети принц Майкъл ъв Кент, които са чести патрони на благотворителните събития за Легиона. Като ученик на военно учебно заведение, Евгени има отношение към идеите за военните и като подобен е на голяма респект в английската столица. Той е уредник на Британско Българския Бизнес Бал в Лондон, който е имал за патрон досегашния главнокомандващ на английския военноморски флот адмирал лорд Уест а самата кралица изпрати приветствен адрес до Евгени и неговите посетители.

Междувременно Евгени записа няколко авторски песни, които небрежно набраха известност. Сред тях са Майките, Ако ангел си ти, Розата, Дориан Грей и други. Автор на аранжиментите е Артур Надосян. Хитов стана и дуета с Наско Ментата по песента Отвори ми майко. В канала на Евгени могат да бъдат чути още негови осъществявания на италиански, съветски, иврит и гръцки.

Чести посетители в жилището на лорд Минчев на Оборище са телевизионната легенда Маргарита Михнева, съседката и Нора Нова, за която Евгени даде празненство за рождения и ден, притежателя на Дарик радио Радосвет Радев, интелектуалеца Мишо Заимов....

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР