За първи път своята козметична линия Дони представя в края

...
За първи път своята козметична линия Дони представя в края
Коментари Харесай

Дони Василева с престижно признание

За първи път своята козметична линия Дони показва в края на 2019-а година. Две години по-късно, макар пандемичната конюнктура марката стъпва на няколко европейски пазара, а сега носителката на купата Мисис Баба Universe работи по третата серия на Дони Козметикс.

Първата серия козметични артикули на “DONY cosmetics” е с позлатени български корени, като в състава на кремовете “Pure Gold” е заложен неповторимия естествен комплекс от българско розово масло и розова вода в композиция с мощното успокояващо деяние с дълготрайна отбрана на чистото злато.

Втората серия козметични артикули “Wild Queen” на “DONY cosmetics “ е създадена въз основата на Био масло от шипка. Те освен са основани и създадени в България, а всяка съставна част вложена в козметичната линия е отгледана по нашите земи.

Отличието „ Българска козметична компания “ се присъжда за неуморната работа на Дони Василева да оказва помощ на дамите в битката със стареенето на кожата на лицето, шията и деколтето. За да бъде по покрай българките избрали силата на розовата вода, масло и чистото злато, Дони Василева стартира серия от срещи онлайн с дамите в цялата страна. Целта на мини-форумите е по-пълноценното и дейно потребление на продуктите, съчетано с потребни препоръки за грижа за кожата в домашни условия. Всяка неделя срещите се излъчват он-лайн във Facebook и Инстаграм профила на Дони Козметикс.

Организатор и продуцент на премиите „ Мисис Дама на годината “ са организация „ Феймъс “ и “Mrs. Universe Ltd.” в лицето на Меги Савова. Идеята на премиите е да бъдат открити тези дами на днешния ден, известни или не толкоз, които сами построяват своето име и се гордеят с него. Това са дами, които познаваме, поради това, което сами са създали. Те са майки, те са приятелки, те са настоятелен сътрудници, те създават богатствата ни, те основават работни места. Те дават кураж на другите и най-много – те символизират всичко това, което е дамата на днешния ден. Над 80 дами бяха кандидатките за систематизиране в 32 категории, само че от тях журито отличи 11. За положителното въодушевление на гостите се погрижи първият притежател на купата „ Мистър Дядо “ - Иво Танев. Средствата събрани от благотворителния търг бяха предоставени на неправителствена организация в социална изгода, която поддържа и подкрепя българските деца за заслужен и пълностоен живот, предоставяйки им благоприятни условия за развиване и рационализиране в лицето на Богдана Желявска. Водеща на събитието беше тв водещата Нели Пандилова.

Сред отличените дами в категория „ Благотворителност “ е Деси Тенекеджиева. Съпругата на режисьора Стоян Камбарев, основава фондация на негово име през 2009 година и учредява фондация и премия за изкуство на негово име. Към 2010 година е единствената българска актриса с основна роля във филм от формалната селекция на кинофестивала в Кан. Горда майка на един наследник. В категория „ Медии и публицистика “ наградата сграбчи Ивелина Кунчева. През 2008 година тя става част от екипа на " Канал 3 " като водещ на единственото всекидневно начин на живот предаване за всемирски вести " Жълтини ". Ивелина прави магистратура по публицистика, след което започва авторско предаване за просвета и изкуство " Арт ".От 2014 година отразява най-престижния кино конгрес в света - фестивала в Кан, където е интервюирала холивудските звезди Антонио Бандерас, Салма Хайек, Хавиер Бардем, Кристоф Ламбер, Жан-Клод Ван Дам, Моника Белучи и други за седмичното предаване " Холивуд ". Ежедневно показва най-актуалните събития от света на звездите в рубриката " Светски вести " в Nova news.

Фоткредит – „ Качество,дизайн и точност” и персонален списък.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР